Lägenhet i Agua Marina - Orihuela Costa Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Agua Marina

HH-AW-JCM-JC116 80m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 80m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2006
Orientering: öster
Balkong: 12 m2
Avstånd till strand: 300 Meter
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Våning : 1
A/C
Tvättrum
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - gemensam pool - inklusive parkering - delvis möblerad - östlig orientering - terrass - barnområde


Fantastisk lägenhet i Orihuela Costa i det berömda området Agua Marina, ett steg från havet, barer, restauranger, alla tjänster. Rymligt vardagsrum med utgång till 12m terrass, fullt utrustat öppet kök, 2 sovrum med inbyggda garderober, det främsta med eget badrum med badkar, andra badrum med duschbricka. Huset har luftkonditionering kall värme, det säljs delvis möblerad. Urbaniseringen har ett barnområde, en gemensam pool. Parkering ingår i priset.


Cabo Roig är känd för sina rena blå flagg stränder och är populär för turister från norra Europa, liksom invånarna i grann regionen Murcia som ofta flockas till stränderna på helgerna. Den gamla delen av Cabo Roig är en halvö och ett exklusivt villaområde där flera önskar att bosätta sig. Här finns det mycket trevliga fiskrestauranger, en marina och en mycket uppskattad strand.Cabo Roig Marina är en av de bästa småbåtshamnar på den populära Costa Blanca kusten. Ligger i ett attraktivt område har över tvåhundra förtöjnings utrymmen, en restaurang och en del andra bra faciliteter. Även här, som på flera andra orter finns det en marknad, den hålls varje torsdag och har ett gediget utbud.Tennis - Om du är en tennisspelare - Cabo Roig Club ligger precis intill stranden i Cala Capetan. Klubben har fyra hardcourts, egen pool, bar och restaurang. Kvalificerad tenniscoaching finns också. Hästridning - Om ridning är din hobby kan du ta en tur i den spanska landsbygden, inom en 5 minuters bilresa är The Ranch på Campoamor. Det finns också Club HiPCO nära.

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 108.016 GBP
  • Ryska rubeln: 9.405.148 RUB
  • Schweiziska franc: 128.533 CHF
  • Kinesiska yuan: 952.677 CNY
  • Dollar: 133.521 USD
  • Svenska kronor: 1.257.391 SEK
  • Den norska kronan: 1.293.481 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder