Nybyggt takvåning - Villamartin Spanien · Costa Blanca Syd · San Miguel De Salinas

HH-SOLME-VILLACOSTA-25 89m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 89m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 148 m2
Takterrass: 86 m2
Avstånd till strand: 4,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 600 Meter
Våning : 3
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
Underjordisk parkering
Automatisk port
Havsutsikt
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Golvvärme
Gemensam Pool
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - takterrass - privat garage - gemensam pool - lyxbyggnad - bredvid golfbana - breda terrasser - trädgård - jacuzzi - extra förråd


Ligger vid Orihuela Costa-området, och mer exakt nära Villamartin, en privilegierad bosättning omgiven av tre magnifika golfbanor (Villamartín, Las Ramblas och Campoamor) och med fantastisk utsikt över havet. Bostaden består av 34 fastigheter med 2 sovrum och 2 badrum och breda terrasser i alla. De är byggda enligt de högsta kvalitetsstandarderna, före installation av luftkonditionering med kanal, under uppvärmda golv och glasskärmar på badrummen. Bostadsvilla Costa Club (terrasslägenheter) räknas med ett stort trädgårdsområde med palmer och olika växter, pool och jacuzzi. Alla fastigheter inkluderar även underjordisk parkeringsplats och förråd. Allt gör detta bostad till den perfekta miljön att behaga dina sinnen.

Valfritt 3: e sovrum: typ A € 4000 & typ B € 6000


Orihuela Costa är en kustregion belägen på Costa Blanca i provinsen Alicante. Det ligger nära gränsen till Murcia, nära La Manga och den vackra Mar Menor. Regionen täcker flera badorter inklusive; Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor och Mil Palmeras. Med över 16 kilometer kustlinje är Orihuela Costa en idealisk destination för dig som letar efter en familjesemester vid stranden. Det är också ett utmärkt val för golfälskare med sina 4 golfbanor: Las Ramblas, Campoamor, Villamartin och Las Colinas Golf. 1986 rekommenderade Världshälsoorganisationen att klimatet i området är ett av de mest gynnsamma i världen - varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. 

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 223.620 GBP
  • Ryska rubeln: 19.453.875 RUB
  • Schweiziska franc: 271.650 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.008.725 CNY
  • Dollar: 283.250 USD
  • Svenska kronor: 2.606.250 SEK
  • Den norska kronan: 2.635.075 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty