3 sovrum lägenhet - Torrevieja Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Torrevieja City

HH-AW-RXMAS-3380-03072 75m2 3 2 gemenskap
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 75m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2003
Orientering: öster
Balkong: 13 m2
Avstånd till strand: 1,4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Tvättrum
Utsikt över pool
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - inbyggd terrass - gemensam pool - bredvid stormarknad - bra samhälle - bredvid en park


Lägenhet med tre sovrum och två badrum i stadsdelen Torrevieja. Byggnaden är från 2003 och huset har 88,24 m2 byggt. Den består av en entré, en vardagsrum med matsal med tillgång till terrassen med panoramautsikt över omgivningarna och den gemensamma poolen, de tre sovrummen och de två badrummen. Det stora sovrummet har en-suite badrum och har två inbyggda garderober. Huset är i gott skick. Gemensam pool i byggnaden. Rätt bredvid byggnaden ligger stormarknaden. Du kan glömma bilen och gå överallt både till stadens centrum, till hamnen i Torrevieja eller promenera längs den vackra strandpromenaden Vistalegre och om du gillar att njuta av stranden på cirka 13 minuter till fots kommer du till stranden Acequión.


Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100.000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt,då många spanjorer har sina sommarställen här. Även många svenskar har bosatt sig dem senaste åren, då klimatet här är väldigt gynnsamt för personer med hud och lung problem samt reumatism. Tack vare att staden är belägen mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat som anses vara ett av världens bästa, enligt WHO. Torrevieja har långa och mycket populära badstränder som La Mata stranden i norr till Punta Prima i söder. Det är en livfull och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara promenadstråk och charmiga shoppinggator med bra restaurangutbud.

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 72.117 GBP
  • Ryska rubeln: 6.732.577 RUB
  • Schweiziska franc: 86.567 CHF
  • Kinesiska yuan: 629.908 CNY
  • Dollar: 89.142 USD
  • Svenska kronor: 896.957 SEK
  • Den norska kronan: 917.908 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder