Första raden panoramautsikt över havet - Mil Palmeras Spanien · Costa Blanca Syd · Pilar de la Horadada · Mil Palmeras

HH-AW-IMA-14-3973A 41m2 1 1
Sovrum: 1
Badrum: 1
Byggd: 41m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1990
Orientering: Söder
Balkong: 20 m2
Avstånd till strand: 100 Meter
Avstånd till flygplatsen: 58 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Havsutsikt
Förråd
Tvättrum
Möblerat
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

1 sovrum - 1 badrum - 1: a raden - panoramautsikt över havet - nära golfbana - 20m sydlig balkong - extra glaserad terrass - möblerad - säker urbanisering


Vacker lägenhet i Orihuela Costa i Mil Palmeras-området, med en stor balkong som omger hela lägenheten och underbar utsikt över Medelhavet. Huset ligger vid havet. Det är idealiskt att leva året runt, eftersom det har tjänster mycket nära, för semesteruthyrning på grund av dess närhet till havet och även Campoamor golfbana. Huset består av 41 m2 byggt och 20 m2 balkong som omger hela huset. Lägenheten har 1 dubbelrum och ett stängt område på balkongen som ger den en mer atmosfär, den kan användas som ett sovrum eller vardagsrum, med inbyggda garderober, ett badrum, kök-vardagsrum, den levereras fullt möblerad.
Urbaniseringen där huset ligger är helt privat.


Orihuela Costa är en kustregion belägen på Costa Blanca i provinsen Alicante. Det ligger nära gränsen till Murcia, nära La Manga och den vackra Mar Menor. Regionen täcker flera badorter inklusive; Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor och Mil Palmeras. Med över 16 kilometer kustlinje är Orihuela Costa en idealisk destination för dig som letar efter en familjesemester vid stranden. Det är också ett utmärkt val för golfälskare med sina 4 golfbanor: Las Ramblas, Campoamor, Villamartin och Las Colinas Golf. 1986 rekommenderade Världshälsoorganisationen att klimatet i området är ett av de mest gynnsamma i världen - varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. 

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 123.871 GBP
  • Ryska rubeln: 10.785.720 RUB
  • Schweiziska franc: 147.400 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.092.520 CNY
  • Dollar: 153.120 USD
  • Svenska kronor: 1.441.963 SEK
  • Den norska kronan: 1.483.350 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty