Magnifik lägenhet med garage - Punta prima Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Punta Prima

HH-AW-OK-12-1890 58m2 2 1 1 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 58m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1990
Orientering: Söder
Balkong: 12 m2
Avstånd till strand: 700 Meter
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Våning : 5
A/C
Förråd
Garage
Tvättrum
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Sydlig
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - 1 toalett - privat garage - terrass på söder - möblerad - gemensam pool - trädgård - A / C - förråd


I det välkända området Punta Prima och 7 minuters promenad till stranden presenterar vi en mycket solig lägenhet med 2 sovrum med vardagsrum, badrum och pentry. Huset säljs med möbler och vitvaror och är redo att njuta av det. Den har också luftkonditionering och en terrass på 11 m2 mot söder. Bostäderna har en trädgård och en gemensam pool. Och om det inte räckte med i priset ingår ett garage och ett förråd i samma byggnad.


Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100.000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt,då många spanjorer har sina sommarställen här. Även många svenskar har bosatt sig dem senaste åren, då klimatet här är väldigt gynnsamt för personer med hud och lung problem samt reumatism. Tack vare att staden är belägen mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat som anses vara ett av världens bästa, enligt WHO. Torrevieja har långa och mycket populära badstränder som La Mata stranden i norr till Punta Prima i söder. Det är en livfull och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara promenadstråk och charmiga shoppinggator med bra restaurangutbud.

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 80.494 GBP
  • Ryska rubeln: 7.002.617 RUB
  • Schweiziska franc: 97.783 CHF
  • Kinesiska yuan: 723.061 CNY
  • Dollar: 101.959 USD
  • Svenska kronor: 938.146 SEK
  • Den norska kronan: 948.522 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder