Duplex med extra självständigt hus - Villamartin Golf Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Villamartin

HH-AW-IMA-MLB27 85m2 20m2 3 2 gemenskap
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 85m2
Tomt: 20m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Takterrass: 15 m2
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Våning : 0
Förråd
Tvättrum
Bottenplan
Möblerat
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Ingen Hiss!
Sydlig
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - extra fristående hus - takterrass - golfbana - trädgård - gemensam pool - lagringsutrymme


Detta fantastiska radhus ligger i Monte Golf urbanisering i Villamartin. Den har 2 sovrum med inbyggda garderober och ett av rummen har tillgång till baksidan av huset med en liten men vacker trädgård. Vi fortsätter med 1 badrum, ett stort vardagsrum och ett pentry med ett stort galleri för att få mer lagringsutrymme. Från vardagsrummet kommer du till den mycket stora glaserade terrassen och därifrån går du upp till takterrass där vi hittar ett fristående hus som har ett rymligt rum och ett badrum. Tomtutrymmet är perfekt för att träffa familj eller vänner och ha en god eftermiddag. Huset ligger bara några steg från Villamartin golfbana, perfekt för golfälskare. Nära till alla nödvändiga tjänster, stormarknader, barer, sjukhus, busshållplats, köpcentrum och mycket mer


Orihuela Costa är en kustregion belägen på Costa Blanca i provinsen Alicante. Det ligger nära gränsen till Murcia, nära La Manga och den vackra Mar Menor. Regionen täcker flera badorter inklusive; Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor och Mil Palmeras. Med över 16 kilometer kustlinje är Orihuela Costa en idealisk destination för dig som letar efter en familjesemester vid stranden. Det är också ett utmärkt val för golfälskare med sina 4 golfbanor: Las Ramblas, Campoamor, Villamartin och Las Colinas Golf. 1986 rekommenderade Världshälsoorganisationen att klimatet i området är ett av de mest gynnsamma i världen - varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. 

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 125.138 GBP
  • Ryska rubeln: 10.886.388 RUB
  • Schweiziska franc: 152.015 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.124.083 CNY
  • Dollar: 158.507 USD
  • Svenska kronor: 1.458.458 SEK
  • Den norska kronan: 1.474.588 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty