Mycket ljus studio - Playa De Los Locos Spanien · Alicante (Costa Blanca) · Torrevieja · Playa Los Locos

HH-AW-ALMA-AIE00068 35m2 1
Sovrum: 0
Badrum: 1
Byggd: 35m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1990
Avstånd till strand: 120 Meter
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Tvättrum
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

1 badrum - 1 vardagsrum - 120 m från stranden - söderläge - 2: a raden - mycket billig egendom - bra för uthyrning


Mycket ljus studio med två stora fönster i vardagsrummet, bara 120 meter från Los Locos Beach. Det är en fantastisk möjlighet att investera.
Huset ligger på bottenvåningen i Raher Building, med en yta på 30 meter fördelad i en rymlig hall med en inbyggd garderob, där du kan lagra vad du behöver, ett komplett badrum, med badkar och en stort vardagsrum med matsal med öppet kök. Vardagsrummet har två stora fönster som ger mycket ljus till huset. Några meter från stranden, i den andra raden, från samma portal kan du se strandpromenaden Los Locos Beach. Säljs tomt, omöblerat. Huset behöver bara några små reparationer och målning!


Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100.000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt,då många spanjorer har sina sommarställen här. Även många svenskar har bosatt sig dem senaste åren, då klimatet här är väldigt gynnsamt för personer med hud och lung problem samt reumatism. Tack vare att staden är belägen mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat som anses vara ett av världens bästa, enligt WHO. Torrevieja har långa och mycket populära badstränder som La Mata stranden i norr till Punta Prima i söder. Det är en livfull och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara promenadstråk och charmiga shoppinggator med bra restaurangutbud.

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 36.149 GBP
  • Ryska rubeln: 3.479.012 RUB
  • Schweiziska franc: 43.216 CHF
  • Kinesiska yuan: 328.952 CNY
  • Dollar: 47.268 USD
  • Svenska kronor: 412.652 SEK
  • Den norska kronan: 425.732 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder