Lyxvilla i Moraira Spanien · Costa Blanca Nord · Moraira

HH-FE-20033 245m2 812m2 2 2 privat pool Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 245m2
Tomt: 812m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 2,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 90 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Våning : 0
Trädgård
Pool
Privat Takterrass
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Bottenplan
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Förråd
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - privat pool - utsikt över bergen - modern - öppen planlösning - 812 kvm tomt - nära stranden - grönområden - täckt terrass - täckt parkering


Villan ligger på en lutande tomt på 812 m2 och erbjuder panoramautsikt över de gröna kullarna, fyllda med vita hus. Den består av ett stort vardagsrum med kök i öppen planlösning, som visuellt delar upp utrymmet i en matsal och relaxavdelning, med tillgång till den täckta terrassen där du kan njuta av morgonkaffe och fågelsång. Det finns också två rymliga sovrum och två badrum. Ett av sovrummen är ett sovrum med eget badrum. Panoramafönster med Climalit-teknik fyller villan med solljus och gör det möjligt att njuta av den magiska utsikten ut genom fönstren.

På territoriet framför huset finns en pool med skonsam tillgång, tack vare vilken barnen säkert kan simma och leka direkt i poolen, bred terrass där du kan placera solstolar och få ett solbränt, grönt utrymme och avkoppling område, i skuggan som du kan koppla av och läsa en favoritbok. Vid ingången till platsen finns en täckt parkering med en parkeringsplats för ytterligare en bil bredvid. Under byggandet av villan används material av högsta kvalitet. I detta skede av utvecklingen finns möjligheten att välja olika tillbehör, såsom bastu, jacuzzi, fruktträdgård och andra.

Inom en kilometer från villan finns stora livsmedelsbutiker, olika mysiga kaféer och restauranger för att njuta av medelhavsmat, en tennisklubb och många intressanta vandringsplatser. Framför villan finns en mysig grön park, där du kan ta en promenad med barn, spela sport och njuta av naturen. Villan byggs i ett av de bästa områdena i staden, 2,5 km från havet. Bara 5 minuter med bil tar dig till regionens bästa stränder: gröna vikar med turkosvatten, breda stränder med blå flaggor och vilda stränder med klippor, där dykning eller andra vattenaktiviteter ger dig mycket nöje.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 490.837 GBP
  • Ryska rubeln: 49.124.435 RUB
  • Schweiziska franc: 628.533 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.372.530 CNY
  • Dollar: 677.350 USD
  • Svenska kronor: 5.839.298 SEK
  • Den norska kronan: 5.819.460 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder