Modern Villa i Moraria Spanien · Costa Blanca Nord · Moraira

HH-FE-20001 291m2 401m2 3 4 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 4
Byggd: 291m2
Tomt: 401m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Söder
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Larmsystem
Pool
Öppen Planlösning
Tvättrum
Utsikt över berg
BBQ
Nära strand
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 4 badrum - pool - terrass - nära stranden - modern - öppen planlösning

Nybyggd villa till salu, belägen i den mysiga och prestigefyllda urbaniseringen Sol Park i staden Moraira.
Det är byggt på en tomt på 401 m2 med en total yta på 291 m2 och består av fyra våningar - två bostadsgolv, solarium och halvkällare.

Den första bostadsvåningen har ett vardagsrum / matsal med direkt tillgång till terrassen med en 8 × 4 m pool, sovrum med eget badrum, halvöppet kök och toalett.
Det finns mycket ljus i vardagsrummet, eftersom det är avskilt från poolterrassen genom transparent väggmonterad struktur gjord på basis av TECNAL aluminiumprofil och dubbelglas, vardera 6 mm tjock med ett luftgap. Vardagsrummet har en vedeldad spis, där du kan sitta på obestämd tid och njuta av eldens värme och kontemplation.
På andra våningen finns två sovrum med badrum och hall med tillgång till en liten terrass med trappa som leder till solariet. Du kan bygga en täckt pergola och etablera SPA på solariet mot en liten extra avgift.

Halvkällaren är klar för efterbehandling och distribueras i ett garage och fritt utrymme, där antingen fler sovrum med badrum, gym eller hemmabio kan utrustas på begäran av framtida ägare.
En trevlig egenskap hos denna villa är närheten till det anlagda gröna området och 2 minuters promenad till restaurangen, café med ett bageri, apotek, tennisbanor och minigolf. 2-3 minuter med bil räcker det för att komma till de magnifika sandstränderna med klart vatten eller till centrum av Moraira med restauranger, kaféer och butiker vid varje tur och där, i allmänhet, en festlig stämning råder året runt. På den lokala privata yachtklubben CLUB NAUTICO MORAIRA kan du hyra en yacht med eller utan kapten för båtturer eller fiske och, om så önskas, köpa en brygga och hålla din egen yacht där.
Den internationella Lady Elizabeth-skolan ger en utmärkt omfattande utbildning med början från ettåringar och efter fullständig kurs garanterar praktiskt taget till de mest prestigefyllda europeiska universiteten.
Det finns möjlighet att åka ridning, om så önskas, på din egen häst, som kommer att bo under underbara förhållanden vid stallen, som ligger inom 10 minuter med bil.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 359.451 GBP
  • Ryska rubeln: 31.298.198 RUB
  • Schweiziska franc: 427.728 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.170.294 CNY
  • Dollar: 444.326 USD
  • Svenska kronor: 4.184.313 SEK
  • Den norska kronan: 4.304.412 NOK

Hansson & Hertzell Realty