Modern villa med havsutsikt i Moraira Spanien · Costa Blanca Nord · Moraira

HH-FE-18002 434m2 800m2 4 5 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 5
Byggd: 434m2
Tomt: 800m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 4,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 90 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 4,5 Km.
Havsutsikt
Terrass
Förråd
Trädgård
Pool
Öppen Planlösning
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 5 badrum - lyxig nybyggnad - privat pool - havsutsikt - nära stranden - trädgård - bred terrass - öppen planlösning - utrustat kök - bottenvåning - parkeringsplats


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna moderna villa i Moraira med vacker öppen utsikt över Moraira och Medelhavet. Den består av 4 sovrum, 5 badrum, ett vardagsrum, ett fullt utrustat kök, ett underjordiskt golv, med möjlighet att utrusta ytterligare lägenheter där och en bred terrass med pool. Det ligger i det vackra Sol Park-området och byggs med högkvalitativa material och högsta kvalitetsstandarder. På en tomt på 800 m2 finns en parkering och en mycket vacker trädgård med en loungezon. Alla bekvämligheter finns i närheten. Det ligger bara 2 minuter från Sol Park Tennis Club, butiker, snabbköp, apotek och bara en kort bilresa från sandstranden och stadens centrum.


Moraira är en liten kuststad belägen i den vackra bergiga nordöstra spetsen av Costa Blanca. Orten är bekvämt placerad mellan flygplatserna i Alicante och Valencia (cirka 90 km från var och en). Själva staden har behagligt vuxit från en liten fiskeby till en attraktiv termin- och pensionsanläggning och har behållit sin stora charm som lockar besökare från hela Europa. Moraira har en imponerande småbåtshamn, ett utmärkt utbud av lokala butiker, marknader, fiskrestauranger och barer vid hamnen och bäst av allt har fortfarande lyckats bevara sin spanska karaktär. Tennis, fotboll, squash, alla vattensporter, båtuthyrning och resor, ridning, gokartbanor för både vuxna och barn, 3 golfbanor och en liten nöjesplats och tre bra nattklubbar för alla åldrar finns alla tillgängliga i Moraira. Lokalbefolkningen i Moraira är extremt vänlig och tålamod med utländska besökare, inte förvånande, förutom jordbruket är de beroende av turism för sitt försörjningsområde.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 763.999 GBP
  • Ryska rubeln: 76.463.251 RUB
  • Schweiziska franc: 978.325 CHF
  • Kinesiska yuan: 6.805.938 CNY
  • Dollar: 1.054.310 USD
  • Svenska kronor: 9.088.994 SEK
  • Den norska kronan: 9.058.116 NOK

Hansson & Hertzell Realty