Lägenhet med 3 sovrum - Virgen Del Remedio Alicante Spanien · Costa Blanca Syd · Alicante · Virgen Del Remedio

HH-AW-ALEG- 7474 74m2 3 1
Sovrum: 3
Badrum: 1
Byggd: 74m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1967
Orientering: Söder
Balkong: 9 m2
Avstånd till strand: 3,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 16 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 9 Km.
Våning : 5
Tvättrum
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Föreningsavgifter/ år år: 180
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 1 badrum - solig terrass - söder - renoverat - nära till alla tjänster - glaserade gallerier - ljusa och rena


Beläget i en av artärerna i grannskapet, mycket nära det lilla köpcentret på Plaza de Argel med alla dess butiker och tjänster som bagerier, apotek, banker, hårdvara och andra företag som kommer att göra din dag till dag mycket mer bekväm. Samtidigt kommuniceras det mycket väl tack vare att flera linjer med offentliga bussar passerar genom dörren och bara ett steg bort har vi också ett spårvagnshållplats som tar oss från universitetet i Alicante till stadens centrum.
Hus i reform (det ges helt färdig) av 3 sovrum, ett stort badrum, lysande lounge med utgång till balkongen, kök inredda med glaserade galleri. Huset gör att ett hörn är väldigt ljust.


Alicante ligger mitt i Costa Blanca och är en av de viktigaste turistmålen på den spanska östkusten. De många golfbanorna, tillsammans med det lugna vattnet i Medelhavet, är en del av vädjan till denna vackra hamnstad, som ligger vid foten av slottet Santa Barbara, ett tyst vittne till de många civilisationer som har bosatt sig här. Det historiska kvarteret, vid foten av denna fästning, döljer ett intressant religiöst och civilt arkitektoniskt arv, inklusive den emblematiska Explanada de España (Spaniens boulevard), ett traditionellt rekreationsområde för de lokala invånarna. Alicante är också ett land med djupt rotade traditioner, såsom morerna och kristna festligheterna och San Juan-natten. När det gäller Alicantes läckra rätter, tar ris den centrala scenen, tillagad på en miljon olika sätt. Alicante erbjuder ett utmärkt val av nattliv året runt, med många barer och diskotek öppna tills de små timmarna på morgonen. Det finns många ställen att äta eller dricka i staden. Den gamla stadskärnan, känd som El Barrio, erbjuder några av de finaste restaurangerna och tapasbarerna och erbjuder både äkta valensianska och internationella rätter.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 37.837 GBP
  • Ryska rubeln: 3.294.547 RUB
  • Schweiziska franc: 45.024 CHF
  • Kinesiska yuan: 333.715 CNY
  • Dollar: 46.771 USD
  • Svenska kronor: 440.454 SEK
  • Den norska kronan: 453.096 NOK

180 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder