Första raden renoverad lägenhet - Punta Prima Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Punta Prima

HH-AW-INVES-ES1RP000357 62m2 2 1 gemenskap
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 62m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Söder
Balkong: 6 m2
Avstånd till strand: 100 Meter
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Terrass
renoverat
Havsutsikt
Air Condition
Tvättrum
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - 1: a raden - renoverad - havsutsikt - terrass - Södra - gemensam pool - nära servicen - 100 m till stranden - A / C


Vacker lyxig lägenhet framför stranden, kapacitet för 4 personer, totalrenoverad med 2 sovrum med inbyggda garderober, badrum med dusch, kök med apparater, vardagsrum med luftkonditionering varm och kall luft, TV i vardagsrum och sovrum, terrass, gemensam pool. Mycket enkel åtkomst och nära till alla tjänster.
Punta Prima strand. Det är stranden som ligger norr om Oriolan-kusten, gränsar till grannkommunen Torrevieja. Det sticker ut för sin innovativa natur när det gäller tillgänglighet, med en hiss på stranden som ger direkt tillgång till badområdet. Det gränsar till en strandpromenad med livräddningstjänster under högsäsong.


Orihuela Costa är en kustregion belägen på Costa Blanca i provinsen Alicante. Det ligger nära gränsen till Murcia, nära La Manga och den vackra Mar Menor. Regionen täcker flera badorter inklusive; Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor och Mil Palmeras. Med över 16 kilometer kustlinje är Orihuela Costa en idealisk destination för dig som letar efter en familjesemester vid stranden. Det är också ett utmärkt val för golfälskare med sina 4 golfbanor: Las Ramblas, Campoamor, Villamartin och Las Colinas Golf. 1986 rekommenderade Världshälsoorganisationen att klimatet i området är ett av de mest gynnsamma i världen - varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. 

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 132.778 GBP
  • Ryska rubeln: 13.992.175 RUB
  • Schweiziska franc: 165.821 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.156.375 CNY
  • Dollar: 182.007 USD
  • Svenska kronor: 1.632.676 SEK
  • Den norska kronan: 1.587.822 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder