Lägenhet med turistlicens - Benidorm Spanien · Costa Blanca Nord · Benidorm

HH-AW-ACTIV-02977 38m2 1 1 gemenskap
Sovrum: 1
Badrum: 1
Byggd: 38m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1980
Orientering: Väster
Balkong: 6 m2
Avstånd till strand: 350 Meter
Avstånd till flygplatsen: 57 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Våning : 2
A/C
Tvättrum
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Grönområden
Terrass
renoverat
Suma/IBI/år år: 236
Föreningsavgifter/ år år: 100
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

1 sovrum - 1 badrum - turistlicens - gemensam pool - terrass - Väst - 350m från stranden - bra område - renoverat - A / C - möblerad - vatten, värme, el ingår i samhällsavgiften


Renoverad lägenhet i Residencial Bermudas. Område med hög efterfrågan. Nära Levante-stranden, Mas y Mas-stormarknaden och andra grannskap, medicinska center, apotek och andra, nära Aqualandia, Mundomar, Benidorm-palatset, Levante-stranden och mycket mer. Perfekt för års- och semesteruthyrning med turistlicens. Nära till alla tjänster. Samhällsavgiften inkluderar vatten, varmt vatten och el (en stor fördel). Hög lönsamhet som en påvisbar investering.


I centrum av La Marina Baixa-regionen, är den populära spanska orten Benidorm, en av de viktigaste turistmålen längs Costa Blanca. Dess utmärkta stränder, ett brett utbud av boende, restauranger och många fritidsaktiviteter gör att det är en hit med turister från hela Spanien och norra Europa. Benidorm erbjuder oändliga möjligheter: från att ta en promenad längs strandpromenaden, simma i det kristallklara vattnet, vattensporter, en båttur till ön Tabarca eller vandra genom Benidorms historiska kvarter, ligger på en odling, ligger gamla stan i stor kontrast till de stora avenyerna i den största turiststaden. Det finns många mästerskapsbanor i och runt Benidorm som erbjuder en bra utmaning för både seriösa och avslappnade golfare. Benidorm är vad du vill att det ska vara: full av kul, med ett fantastiskt nattliv, men ger också lugn och ro med sina charmiga trädgårdar och avskilda vikar. Verkligen en plats med något för alla, det är inte konstigt att det är så populärt.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 86.086 GBP
  • Ryska rubeln: 7.434.029 RUB
  • Schweiziska franc: 102.586 CHF
  • Kinesiska yuan: 761.539 CNY
  • Dollar: 106.714 USD
  • Svenska kronor: 1.004.496 SEK
  • Den norska kronan: 1.035.744 NOK

Suma/IBI

236 €

100 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder