3 sovrum med utsikt - Benidorm Spanien · Costa Blanca Nord · Benidorm

HH-AW-MBI-P1679 94m2 3 2
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 94m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1984
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 17
Sydlig
Grönområden
Terrass
Havsutsikt
A/C
Förråd
Tvättrum
Möblerat
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Suma/IBI/år år: 519
Föreningsavgifter/ år år: 85
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - havsutsikt - 17: e våningen - sydväst - glaserad terrass - nära havet - möblerad


Att leva med fantastisk utsikt över Medelhavet året runt och bredvid alla tjänster, ett steg från stranden. Gå in för att bo eller som en investering, på 17: e våningen med ett underbart lusthus. Föreställ dig hela dagar och njut av spektakulär utsikt över hela Benidorm och det blå havet utan byggnader framför. Du kommer att bo 10 minuters promenad från sanden, vilket innebär att du inte behöver flytta din bil på sommaren för att ta ett dopp i Medelhavet, inte heller på vintern för att ta en promenad längs vattnet, spela sport eller ta emot dag med fötterna i sanden. Det ljusa hemmet består av 3 sovrum, 2 badrum (ett badrum), ett kök med ett galleri och ett rymligt vardagsrum med en glaserad balkong. Alla rum är yttre, och även lägenheten ligger på byggnadens 17: e våning, så den har fantastisk ventilation, utsikt och naturlig belysning. Byggnaden har 3 hissar, som tar dig till din lägenhet utan att vänta eller stå i kö.


I centrum av La Marina Baixa-regionen, är den populära spanska orten Benidorm, en av de viktigaste turistmålen längs Costa Blanca. Dess utmärkta stränder, ett brett utbud av boende, restauranger och många fritidsaktiviteter gör att det är en hit med turister från hela Spanien och norra Europa. Benidorm erbjuder oändliga möjligheter: från att ta en promenad längs strandpromenaden, simma i det kristallklara vattnet, vattensporter, en båttur till ön Tabarca eller vandra genom Benidorms historiska kvarter, ligger på en odling, ligger gamla stan i stor kontrast till de stora avenyerna i den största turiststaden. Det finns många mästerskapsbanor i och runt Benidorm som erbjuder en bra utmaning för både seriösa och avslappnade golfare. Benidorm är vad du vill att det ska vara: full av kul, med ett fantastiskt nattliv, men ger också lugn och ro med sina charmiga trädgårdar och avskilda vikar. Verkligen en plats med något för alla, det är inte konstigt att det är så populärt.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 138.922 GBP
  • Ryska rubeln: 12.053.265 RUB
  • Schweiziska franc: 167.075 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.240.222 CNY
  • Dollar: 174.263 USD
  • Svenska kronor: 1.613.624 SEK
  • Den norska kronan: 1.642.684 NOK

Suma/IBI

519 €

85 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty