Lägenhet med gemensam pool + garage - Benidorm Spanien · Costa Blanca Nord · Benidorm

HH-AW-C21BEA-C21-100-00060 72m2 2 1 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 72m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Sydlig
Grönområden
Terrass
Havsutsikt
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - Sydost - gemensam pool - garageutrymme - nära till alla tjänster - nära stranden - möblerad och utrustad - terrass


Vi erbjuder dig denna bekväma lägenhet belägen i hjärtat av Benidorm. Det distribueras i ett vardagsrum, ett oberoende utrustat kök med tillgång till galleriet, 2 sovrum och 1 toalett. Lägenheten ligger nära alla tjänster. Den har också en terrass med utsikt över gemenskapens pool och ett garage som ingår i priset.


I centrum av La Marina Baixa-regionen, är den populära spanska orten Benidorm, en av de viktigaste turistmålen längs Costa Blanca. Dess utmärkta stränder, ett brett utbud av boende, restauranger och många fritidsaktiviteter gör att det är en hit med turister från hela Spanien och norra Europa. Benidorm erbjuder oändliga möjligheter: från att ta en promenad längs strandpromenaden, simma i det kristallklara vattnet, vattensporter, en båttur till ön Tabarca eller vandra genom Benidorms historiska kvarter, ligger på en odling, ligger gamla stan i stor kontrast till de stora avenyerna i den största turiststaden. Det finns många mästerskapsbanor i och runt Benidorm som erbjuder en bra utmaning för både seriösa och avslappnade golfare. Benidorm är vad du vill att det ska vara: full av kul, med ett fantastiskt nattliv, men ger också lugn och ro med sina charmiga trädgårdar och avskilda vikar. Verkligen en plats med något för alla, det är inte konstigt att det är så populärt.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 105.118 GBP
  • Ryska rubeln: 9.062.412 RUB
  • Schweiziska franc: 126.744 CHF
  • Kinesiska yuan: 937.073 CNY
  • Dollar: 131.853 USD
  • Svenska kronor: 1.233.336 SEK
  • Den norska kronan: 1.260.216 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty