Moderna lägenheter med 2 eller 3 sovrum i Estepona Spanien · Costa del Sol · Estepona

HH-BROME-ONE80-130B 82m2 16m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 82m2
Tomt: 16m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 35 m2
Avstånd till strand: 800 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 0
Air Condition
Dubbelglas
Förråd
Sydlig
Öppen Planlösning
Grönområden
Garage
Terrass
Tvättrum
Trädgård
Bottenplan
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Larmsystem
Köksutrustning
Havsutsikt
Automatisk port
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 eller 3 sovrum - 2 badrum - Söder - gångavstånd till stranden - gångavstånd till tjänster - stora terrasser - havsutsikt - 2 gemensamma pooler - underjordisk parkering - förråd - säker ingång - luftkonditionering - stora fönster - helt utrustat kök med Bosch-apparater


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna nya lyxutveckling. Denna nya utveckling har ett fantastiskt läge nära stranden i den eleganta eftertraktade staden Estepona. Lägenheterna har ett utmärkt läge för att njuta av den lyxiga livsstilen i Spanien. Nära finns stränderna med blå flagg och en mängd bekvämligheter inom gångavstånd, liksom att vara på tröskeln till de bästa golfbanorna på Costa del Sol . Det finns två stora pooler och terrass områden där du kan koppla av och sola i tropiska trädgårdar och njuta av det fantastiska klimatet. Dessa mycket eleganta två- och tre sovrum samtida lägenheter och takvåningar är vackert utformade i en öppen plan stil som maximerar utrymme och solljus samtidigt som de bara använder de bästa materialen tillgängliga både internt och externt. Erbjuder fantastisk utsikt över Medelhavet från dess omfattande terrasser och stora fönster. Höjda bottenvåningar och första våningsfastigheter har generösa söderläge terrasser, varav de flesta har fantastisk havsutsikt. Lägenheter på andra våningen har också mycket stora terrasser och drar nytta av spektakulära solarier där du kan skapa din egen privata fristad.

3 sovrum alternativ från: € 310.000


Den underbara staden Estepona, som ofta förbises till förmån för Marbella i närheten, är en av Costa del Sols dolda pärlor. Det har ett av Andalusiens vackraste gamla kvarter samt några av Málagas bästa stränder och skaldjurrestauranger. Det har lyckats behålla sin identitet som en otvetydig spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande äldsta kvarter - en barrio lika lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. Estepona har en varierad kulinarisk scen och till skillnad från många andra spanska städer, har dess storlek några utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger. Ändå verkar det synd att komma hit och inte äta ute på några av de färskaste och mest kokta fiskarna i Medelhavet, som serveras på fantastiskt prisade skaldjurrestauranger och löjligt billiga tapasbarer. Tack vare att hon är omgiven av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet, har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soliga dagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 360.485 GBP
  • Ryska rubeln: 360.485 RUB
  • Schweiziska franc: 436.900 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.002.115 CNY
  • Dollar: 449.523 USD
  • Svenska kronor: 4.458.888 SEK
  • Den norska kronan: 4.361.350 NOK

Hansson & Hertzell Realty