lyxiga golflägenheter i Estepona Spanien · Costa del Sol · Estepona

HH-BROME-OV-12-A 75m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 75m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 24 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Våning : 1
Hiss
Bra område för uthyrning
Övervaknings kameror
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Larmsystem
Köksutrustning
Air Condition
Automatisk port
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Golvvärme
Sydlig
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - infinity pool - badrum - nära stranden - privat terrass / trädgård / takterrass - säker gated komplex - Syd - havsutsikt - nära till alla tjänster - A / C - underjordisk parkering - 3 min bilresa från golfbana


Detta ett exklusivt projekt av mycket samtida lägenheter med två och tre sovrum och takvåningar med havsutsikt. Det är en ultramodern utveckling av lägenheter belägna i ett upphöjt läge över fem eleganta låga byggnader som drar nytta av en sydvästlig orientering med solnedgångar över Medelhavet. Lägenheterna och takvåningarna har öppen planlösning och modern design och har en stor terrass som är perfekt för uteservering med fantastisk havsutsikt. Stora överdimensionerade glasdörrar gör att naturligt ljus kan bada de rymliga inredningsytorna och med neutral inredning i varje lägenhet blir det lätt hemma när det är personlig. Konfigurationen beror på vilken typ av lägenhet du väljer, men gott om sovrum har inbyggda garderober och ett eget badrum med dubbelsäng, och det stora sovrummet drar också nytta av ett klädkammare. Ett fullt utrustat kök med högblank vita enheter bidrar till den moderna känsla som våra internationella kunder föredrar. Takvåningar har ett elegant solarium på taket där du kan koppla av och varva ner i din egen privata fristad. Koppla av runt den stora infinitypoolen medan du njuter av solen och den spektakulära havsutsikten som denna fantastiska utveckling erbjuder.

2 sovrum alternativ från: € 270.000

takvåningsalternativ från: 380.000 €


Den vackra staden Estepona, som ofta förbises till förmån för närliggande Marbella, är en av Costa del Sols dolda pärlor. Det har ett av Andalusiens vackraste gamla kvarter samt några av Málagas bästa stränder och skaldjursrestauranger. Det har lyckats behålla sin identitet som en omisskännligt spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande äldsta kvarter - en barrio som är lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. Estepona har en varierad kulinarisk scen och till skillnad från många andra spanska städer i dess storlek, erbjuder den utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger. Ändå verkar det synd att komma hit och inte äta ute på några av de färskaste och bäst kokta fiskarna i Medelhavet, serveras på fantastiskt prissatta skaldjursrestauranger och löjligt billiga tapasbarer. Tack vare sin omgivning av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soliga dagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 281.071 GBP
  • Ryska rubeln: 27.922.059 RUB
  • Schweiziska franc: 344.190 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.389.035 CNY
  • Dollar: 374.979 USD
  • Svenska kronor: 3.394.380 SEK
  • Den norska kronan: 3.392.235 NOK

Hansson & Hertzell Realty