Klipp - Villa i Ciudad Quesada Spanien · Alicante · Ciudad Quesada

WC-89011 90m2 297m2 2 2
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Tomt: 297m2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Söder
baths baths2
beds beds2
typevilla
size m290
lot size lot size297 m2
property id 29117
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Perfekt beläget i ett lugnt bostadsområde men mindre än 1 km från barer och restauranger och 1,3 km till närmaste stormarknad i full storlek.

De fantastiska stränderna i Guardamar och ett urval av två stora, upptagna söndagsmarknader kan nås på mindre än 10 minuter. Golfbanan "La Marquesa" i Quesada är också mycket nära och kan nås på cirka 7 minuter. Ett helt gym bara upp till vägen, ett perfekt läge för strand, golf och shopping och arbeta med de extra kilo!

Fastigheten ligger i ett mycket lugnt område, massor av heltidsboende och andra husägare. Utanför finns en generös tomt, tillräckligt med utrymme för parkering och i fronten en privat pool. Den här egenskapen drar nytta av en stor täckt sydorienterad terrass, perfekt för de lata soliga dagarna.

När du kommer in i fastigheten genom en dubbel dörrinställning är det uppenbart att det är ett hus med bra storlek med ett stort vardagsrum och ett fullt utrustat kök i öppen stil. Den här egenskapen har en separat skåp eller förråd som är mycket användbar för ett andra kylskåp och en plats för alla de hushållsartiklar du vill ha ur vägen men till hands.

Från loungen till innersalen finns det stora sovrummet med eget duschrum och inbyggda skåp. Sovrum två fördelar med inbyggda garderober och ett stort hus badrum ligger mellan de två sovrummen.

Det finns ett stort solarium med utsikt över det omgivande området och mot sjön nära La Mata. Du kan också hitta ett utomhusförråd som är perfekt för förvaring av trädgårdsredskap och utrustning. Slutligen har den nuvarande ägaren lokaliserat tvättmaskinen och torktumlaren utanför och frigör mycket mer utrymme i huset.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 150.314 GBP
  • Ryska rubeln: 15.056.210 RUB
  • Schweiziska franc: 182.605 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.325.112 CNY
  • Dollar: 204.896 USD
  • Svenska kronor: 1.707.897 SEK
  • Den norska kronan: 1.742.525 NOK

Hansson & Hertzell Realty