renoverat radhus - Santa Pola Spanien · Costa Blanca Syd · Santa Pola

HH-AW-ASG-SG01308 90m2 2 1 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 90m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2004
Orientering: Sydväst
Balkong: 33 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 12 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 16 Km.
Våning : 0
Larmsystem
A/C
Förråd
Tvättrum
Bottenplan
Möblerat
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Terrass
renoverat
Trädgård
Suma/IBI/år år: 194
Föreningsavgifter/ år år: 33
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - trädgård - söder - gemensam pool - parkeringsplats - renoverat - barnområde - förråd - möblerat och utrustat - bra område - nära flygplatsen


Denna lägenhet ligger i Puerto Marino urbanisering, i ett lugnt område men en minuts promenad från köpcentret där du kan njuta av fritidsområdet med barer, restauranger, affärer och stormarknader, fem minuter med bil kommer du att vara på den underbara stranden av Arenales del Sol med vit sand och kristallint hav eller om du föredrar kan du njuta av urbaniseringens simbassänger med ett barnområde så att de små kan leka med lugnet att vara i ett stängt och säkert område. Njut av den stora terrassen på mer än 30 m2 med en vacker trädgård och fruktträd, vi går in i huset genom en glaserad hall och med markiser som är idealiska för en läsplats eller njut av aperitiffen med utsikt över den söderläge trädgården, vi går direkt in i vardagsrum och kök utrustat med pluss av en tvättstuga i glas och med förvaringsutrymme, har denna lägenhet ett rymligt badrum med en monterad dusch som serverar två stora sovrum och en stor monterad garderob som är helt färdig i den huvudsakliga. Climalit aluminiumfönster, luftkonditionering med varm / kall pump, kvalitetsglas i galleriet och hallen, mycket välskött och redo att flytta in, den har ett garageutrymme ingår i priset.


Santa Pola är ett riktigt strandparadis med långa sandsträckor och mer intima, pittoreska vikar. En strand som är väl värt att nämna är Playa Levante, som har fått statusen Blå Flagg, här kan du koppla av och njuta av alla bekvämligheter du kan förvänta dig av en högkvalitativ strand. Santa Pola är en fantastisk plats för vattensporterentusiaster. Vid många tillfällen upplever de lokala stränderna förhållanden som ofta är perfekta för vindsurfing och kitesurfing, med till och med världs-mästerskap vindsurfing-evenemang som organiseras i Santa Pola. Väst om Santa Pola hittar du Salinas de Santa Pola (saltlägenheter i Santa Pola) som är ett utsedd naturreservat och ett särskilt skyddsområde för bevarande av vilda fåglar. Santa Pola är en destination som erbjuder oändliga möjligheter att njuta av din semester till fullo. Med vacker natur, bekväma stränder, en temapark och många möjligheter till vattensporter, inte att glömma saltlägenheterna. Bo i Santa Pola för en speciell semester på Costa Blanca.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 93.692 GBP
  • Ryska rubeln: 8.157.926 RUB
  • Schweiziska franc: 111.488 CHF
  • Kinesiska yuan: 826.342 CNY
  • Dollar: 115.814 USD
  • Svenska kronor: 1.090.648 SEK
  • Den norska kronan: 1.121.952 NOK

Suma/IBI

194 €

33 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty