Trevlig lägenhet med havsutsikt - Playa Flamenca Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Playa Flamenca

HH-AW-MEJOR-4-AP-322 78m2 2 1 gemenskap
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 78m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2003
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 900 Meter
Avstånd till flygplatsen: 51 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Våning : 2
Sydlig
Grönområden
Terrass
Havsutsikt
A/C
Tvättrum
Utsikt över pool
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Suma/IBI/år år: 141
Föreningsavgifter/ år år: 33
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - havsutsikt - 900 m från havet - gemensam pool - söderut - terrass - nära köpcentrum - säker bostad - möblerad


Fin lägenhet med 2 sovrum, 1 badrum, utrustat amerikansk kök, stängt galleri, vardagsrum och matsal och stor glaserad terrass. Huset ligger i ett privat bostad och har mycket bra öppna vyer och underbar utsikt över havet. Det ligger mycket nära köpcentra och promenader till alla tjänster. På grund av dess söderläge är det en mycket ljus, varm och mysig lägenhet. Säljs möblerad. Gemensam pool. Viktigt: ingång utan arkitektoniska hinder med enkel åtkomst för personer med någon typ av funktionshinder.


Playa Flamenca är ett lugnt bostadsområde, icke-kommersiellt, men nära till alla nödvändiga semesteranläggningar, golf, tennis, vattensporter, vattenparker, och go-cart, orten tilltalar även de som älskar att gå på kulturella helgdagar, eller de som vill hyra en båt, för dem som vill spela golf eller ha en rolig semester med familj och barn i solen. Här finns det en svensk förskola som är mycket uppskattad bland permanent boende och varje lördag, året runt är det en stor och trevlig marknad som lockar flera besökare, just på grund av det gedigna utbudet och trevliga stånds innehavare. Vattensporter är väldigt populärt här, självklart kan du hyra de allra mesta om du inte äger surfingbräda själv. Kanske vill du hyra en båt över dagen? Det är fullt möjligt här. Den fantastiska palmkantade strandpromenaden är en idealisk plats att gå på en kvällspromenad. Aktiviteter som kan avnjutas i Playa Flamenca inkluderar tennis, vattensporter, ridning och fiske.

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 85.584 GBP
  • Ryska rubeln: 7.451.952 RUB
  • Schweiziska franc: 101.840 CHF
  • Kinesiska yuan: 754.832 CNY
  • Dollar: 105.792 USD
  • Svenska kronor: 996.265 SEK
  • Den norska kronan: 1.024.860 NOK

Suma/IBI

141 €

33 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder