Lägenhet med 2 sovrum - Santa Pola Spanien · Costa Blanca Syd · Santa Pola

HH-AW-PDV-01JM-0025 70m2 2 1 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 70m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2000
Orientering: Väster
Balkong: 6 m2
Avstånd till strand: 500 Meter
Avstånd till flygplatsen: 17 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Våning : 2
Möblerat
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Grönområden
Terrass
Trädgård
Havsutsikt
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Suma/IBI/år år: 227
Föreningsavgifter/ år år: 43
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - terrass - garage - gemensam pool - havsutsikt - 500 m från stranden - Väst - möblerad - trädgårdar - nära köpcentret


Vackert hus på cirka 70 m2 yta fördelat på 2 sovrum, badrum, amerikanskt kök utrustat med galleri, matsal och terrass på ca 6 m2 där du kan tillbringa dina kvällar och njuta av dess sidoutsikt över havet. I gott skick, med inbyggda garderober, takfläktar, markis, etc. Det inkluderar också en parkeringsplats. I en privat urbanisering med pool, trädgårdar och gemensamma områden, belägen i Santiago de Bernabeu, ett mycket populärt område i Santa Pola tack vare sin lugn och fördelen med att ha alla tjänster i närheten. Bara 500 meter från Calas de Santiago Bernabéu och bredvid köpcentret.


Santa Pola är ett riktigt strandparadis med långa sandsträckor och mer intima, pittoreska vikar. En strand som är väl värt att nämna är Playa Levante, som har fått statusen Blå Flagg, här kan du koppla av och njuta av alla bekvämligheter du kan förvänta dig av en högkvalitativ strand. Santa Pola är en fantastisk plats för vattensporterentusiaster. Vid många tillfällen upplever de lokala stränderna förhållanden som ofta är perfekta för vindsurfing och kitesurfing, med till och med världs-mästerskap vindsurfing-evenemang som organiseras i Santa Pola. Väst om Santa Pola hittar du Salinas de Santa Pola (saltlägenheter i Santa Pola) som är ett utsedd naturreservat och ett särskilt skyddsområde för bevarande av vilda fåglar. Santa Pola är en destination som erbjuder oändliga möjligheter att njuta av din semester till fullo. Med vacker natur, bekväma stränder, en temapark och många möjligheter till vattensporter, inte att glömma saltlägenheterna. Bo i Santa Pola för en speciell semester på Costa Blanca.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 109.907 GBP
  • Ryska rubeln: 9.569.875 RUB
  • Schweiziska franc: 130.784 CHF
  • Kinesiska yuan: 969.363 CNY
  • Dollar: 135.859 USD
  • Svenska kronor: 1.279.414 SEK
  • Den norska kronan: 1.316.136 NOK

Suma/IBI

227 €

43 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty