Duplex med 4 sovrum - Santa Pola Spanien · Costa Blanca Syd · Santa Pola

HH-AW-PDV-01EV-0018 94m2 4 1 1 Privat
Sovrum: 4
Badrum: 1
Byggd: 94m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Söder
Balkong: 10 m2
Avstånd till strand: 900 Meter
Avstånd till flygplatsen: 16 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Våning : 1
Havsutsikt
Garage
Tvättrum
Möblerat
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Ingen Hiss!
Sydlig
Grönområden
Terrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 1,5 badrum - havsutsikt - stor terrass - Söder - parkeringsplats - säker urbanisering - möblerad - utrustad - stort och grönt område


Om du letar efter ett lugnt område där du kan bo, ha naturen på gångavstånd och bekvämligheten med att vara bara några minuter från alla tjänster är detta ditt hem. Stora duplexhus med 4 sovrum, badrum, toalett, stor matsal, oberoende kök kopplat till vardagsrummet, galleri och terrass där du kan njuta av de många soliga dagarna vi har varje år. Det inkluderar också en parkeringsplats. Mycket ljus året runt, söderläge. Beläget i en privat urbanisering med gröna områden. Ligger i norra delen av staden, bredvid skolor och parker. Bara 10 minuters promenad från centrum och 15 minuters promenad från stranden.


Santa Pola är ett riktigt strandparadis med långa sandsträckor och mer intima, pittoreska vikar. En strand som är väl värt att nämna är Playa Levante, som har fått statusen Blå Flagg, här kan du koppla av och njuta av alla bekvämligheter du kan förvänta dig av en högkvalitativ strand. Santa Pola är en fantastisk plats för vattensporterentusiaster. Vid många tillfällen upplever de lokala stränderna förhållanden som ofta är perfekta för vindsurfing och kitesurfing, med till och med världs-mästerskap vindsurfing-evenemang som organiseras i Santa Pola. Väst om Santa Pola hittar du Salinas de Santa Pola (saltlägenheter i Santa Pola) som är ett utsedd naturreservat och ett särskilt skyddsområde för bevarande av vilda fåglar. Santa Pola är en destination som erbjuder oändliga möjligheter att njuta av din semester till fullo. Med vacker natur, bekväma stränder, en temapark och många möjligheter till vattensporter, inte att glömma saltlägenheterna. Bo i Santa Pola för en speciell semester på Costa Blanca.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 87.659 GBP
  • Ryska rubeln: 7.625.919 RUB
  • Schweiziska franc: 106.487 CHF
  • Kinesiska yuan: 787.420 CNY
  • Dollar: 111.034 USD
  • Svenska kronor: 1.021.650 SEK
  • Den norska kronan: 1.032.949 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty