Lätt hörnegendom - Santa Pola Spanien · Costa Blanca Syd · Santa Pola

HH-AW-PUBLI-E11-03130 90m2 3 2
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1993
Orientering: Sydväst
Balkong: 7 m2
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 17 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Våning : 2
A/C
Förråd
Tvättrum
Bra område för uthyrning
Nära strand
Ingen Hiss!
Sydlig
Grönområden
Terrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - sydväst - terrass - nära till alla tjänster - 1 km från stranden - förråd - terrass


Lägenhet belägen i norra området Santa Pola på 97 m2. av yta med en terrass på 7 m2, 3 dubbelrum, 2 badrum, hörn vardagsrum på 26m2, oberoende kök på 12 m2 med skafferi och förråd på terrassen. Fastighet att ange för att bo, sydvästlig orientering, mycket nära alla tjänster. Huset som ett hörn har mycket ljus och bra ventilation.


Santa Pola är ett riktigt strandparadis med långa sandsträckor och mer intima, pittoreska vikar. En strand som är väl värt att nämna är Playa Levante, som har fått statusen Blå Flagg, här kan du koppla av och njuta av alla bekvämligheter du kan förvänta dig av en högkvalitativ strand. Santa Pola är en fantastisk plats för vattensporterentusiaster. Vid många tillfällen upplever de lokala stränderna förhållanden som ofta är perfekta för vindsurfing och kitesurfing, med till och med världs-mästerskap vindsurfing-evenemang som organiseras i Santa Pola. Väst om Santa Pola hittar du Salinas de Santa Pola (saltlägenheter i Santa Pola) som är ett utsedd naturreservat och ett särskilt skyddsområde för bevarande av vilda fåglar. Santa Pola är en destination som erbjuder oändliga möjligheter att njuta av din semester till fullo. Med vacker natur, bekväma stränder, en temapark och många möjligheter till vattensporter, inte att glömma saltlägenheterna. Bo i Santa Pola för en speciell semester på Costa Blanca.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 74.800 GBP
  • Ryska rubeln: 6.657.870 RUB
  • Schweiziska franc: 88.171 CHF
  • Kinesiska yuan: 658.273 CNY
  • Dollar: 93.159 USD
  • Svenska kronor: 869.135 SEK
  • Den norska kronan: 886.233 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty