Nybyggd lägenhet med 2 sovrum - La Mata Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · La Mata

HH-AW-IMA-21-NB63.001-Indep 60m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 60m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Nordost
Balkong: 15 m2
Avstånd till strand: 1,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 42 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Våning : 1
Larmsystem
Havsutsikt
Förråd
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Möblerat
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Grönområden
Terrass
Trädgård
Suma/IBI/år år: 131
Föreningsavgifter/ år år: 58
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - nybyggt - havsutsikt - trädgård och gemensam pool - nära stranden - möblerad - terrass - hiss - parkering ingår


Helt nya lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum, redo att flytta till. Samhället består av stora trädgårdar och gröna områden samt en underbar pool som kommer att glädja unga och gamla. Residencial Torremar IV har också fördelen med sitt läge: bara 10 minuters promenad till sandstranden i La Mata, ett köpcentrum mittemot, kollektivtrafik nästan vid byggnadens dörrar, en kort promenad eller köra till strandpromenaden och centrum av La Mata och Torrevieja, några minuters promenad eller med bil till det stora kommersiella området Ozone, Habaneras och Carrefour, till vattenparken, till den veckovisa marknaden, till diskotekområdet, till naturen i lagunens salta från La Mata.


Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100.000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt,då många spanjorer har sina sommarställen här. Även många svenskar har bosatt sig dem senaste åren, då klimatet här är väldigt gynnsamt för personer med hud och lung problem samt reumatism. Tack vare att staden är belägen mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat som anses vara ett av världens bästa, enligt WHO. Torrevieja har långa och mycket populära badstränder som La Mata stranden i norr till Punta Prima i söder. Det är en livfull och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara promenadstråk och charmiga shoppinggator med bra restaurangutbud.

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 96.179 GBP
  • Ryska rubeln: 8.305.591 RUB
  • Schweiziska franc: 114.613 CHF
  • Kinesiska yuan: 850.822 CNY
  • Dollar: 119.225 USD
  • Svenska kronor: 1.122.263 SEK
  • Den norska kronan: 1.157.174 NOK

Suma/IBI

131 €

58 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty