Lägenhet 50m från stranden - La Mata Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · La Mata

HH-AW-IMA-21-MK38 70m2 2 2 gemenskap
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 70m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Nordväst
Balkong: 20 m2
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 42 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Våning : 2
Havsutsikt
Tvättrum
Utsikt över pool
Möblerat
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Ingen Hiss!
Grönområden
Terrass
Trädgård
Suma/IBI/år år: 232
Föreningsavgifter/ år år: 25
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - 50 m från stranden - möblerad - terrass - takterrass - nära till alla tjänster - gemensam pool - trädgård - trevligt samhälle


Fantastisk duplex på översta våningen med fantastisk utsikt över ditt bostad och havet med ett privat solarium. hus med 2 sovrum och 2 badrum. Detta fantastiska hus ligger bara 50 meter från en av de bästa stränderna på hela Costa Blanca. underbart bostadsområde med gemensam pool där du kan njuta av ett trevligt bad under de hetaste dagarna på året med fullständig sinnesfrid. huset säljs som det är, fullt möblerat och utrustat som du kan se på fotografierna. beläget i bostadsområdet Puerto Romano, i La Mata. nära alla tjänster, till exempel stormarknader, butiker, busshållplats och bara 300 meter från det fantastiska La Mata-torget, där du kan njuta av alla typer av mat i restaurangerna, i sina fantastiska soliga terrasser.


Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100.000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt,då många spanjorer har sina sommarställen här. Även många svenskar har bosatt sig dem senaste åren, då klimatet här är väldigt gynnsamt för personer med hud och lung problem samt reumatism. Tack vare att staden är belägen mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat som anses vara ett av världens bästa, enligt WHO. Torrevieja har långa och mycket populära badstränder som La Mata stranden i norr till Punta Prima i söder. Det är en livfull och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara promenadstråk och charmiga shoppinggator med bra restaurangutbud.

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 96.242 GBP
  • Ryska rubeln: 8.359.233 RUB
  • Schweiziska franc: 114.586 CHF
  • Kinesiska yuan: 845.252 CNY
  • Dollar: 118.158 USD
  • Svenska kronor: 1.131.378 SEK
  • Den norska kronan: 1.164.339 NOK

Suma/IBI

232 €

25 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder