Solig lägenhet i Campoamor Golf - Orihuela Costa Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Campoamor

HH-AW-UB-3181 70m2 2 1 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 70m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: öster
Balkong: 17 m2
Avstånd till strand: 1.2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 54 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 2.5 Km.
Våning : 0
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Möblerat
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Grönområden
Terrass
Trädgård
A/C
Förråd
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - österläge terrass - golffastighet - nytt - grönt område - nära stranden - underjordisk parkering - gemensam pool


Solig lägenhet i Campoamor Golf, Orihuela Costa. Fastigheten ligger på Campoamor Golf Course. Består av 2 sovrum och 1 badrum, matsal-vardagsrum, öppet kök och österläge terrass på 17 m2. Lägenheten är en nybyggd byggnad, har moderna möbler och ligger i ett privilegierat område. Bostadshuset har gemensam pool, grönområden, parkering och förråd. Campoamor Golf är bekvämt beläget i en unik miljö söder om Alicante, mitt i hjärtat av Costa Blanca. Ett grönt område på 707 där Medelhavslandskapet och traditionella citruslundar försiktigt smälter in. Det privilegierade läget, knappt 3 km från stranden och över 130 meter över havet, gynnar ankomsten av en mild havsbris och en vacker utsikt över Medelhavskusten. Bredvid de viktigaste städerna turistorter som Guardamar del Segura y la Manga del Mar Menor, bostadsområdena Campoamor, Cabo Roig och La Zenia, Playa Flamenca och Punta Prima samt städerna Orihuela, Torrevieja, Elche, Alicante, Benidorm, Murcia och Cartagena, som ger en hög servicenivå och erbjuder besökaren ett brett utbud av shopping fritid och kultur som är oslagbar.


Orihuela Costa är en kustregion belägen på Costa Blanca i provinsen Alicante. Det ligger nära gränsen till Murcia, nära La Manga och den vackra Mar Menor. Regionen täcker flera badorter inklusive; Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor och Mil Palmeras. Med över 16 kilometer kustlinje är Orihuela Costa en idealisk destination för dig som letar efter en familjesemester vid stranden. Det är också ett utmärkt val för golfälskare med sina 4 golfbanor: Las Ramblas, Campoamor, Villamartin och Las Colinas Golf. 1986 rekommenderade Världshälsoorganisationen att klimatet i området är ett av de mest gynnsamma i världen - varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. 

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 117.024 GBP
  • Ryska rubeln: 10.189.564 RUB
  • Schweiziska franc: 139.253 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.032.133 CNY
  • Dollar: 144.657 USD
  • Svenska kronor: 1.362.261 SEK
  • Den norska kronan: 1.401.361 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty