Stilrena lägenheter med havsutsikt i Estepona Spanien · Costa del Sol · Estepona

HH-PRIME-MH-250A 80m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 80m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 10 m2
Avstånd till strand: 1,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 85 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Våning : 0
Air Condition
GYM
Förråd
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Möbelpaket ingår !
Trädgård
Garage
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Automatisk port
Dubbelglas
Larmsystem
Sydlig
Havsutsikt
Fitness Club
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2/3/4 sovrum - 2 badrum - Syd - golf - öppen planlösning - fullt utrustat kök - terrass - A / C - parkering och förvaring - 3 gemensamma pooler - Inomhuspool och gym - skräddarsy


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa nybyggda lägenheter med trevliga gemensamma utrymmen som inkluderar trädgårdar och en gemensam pool. Den centrala utvecklingen erbjuder också en exceptionell inomhuspool och ett fullt utrustat gym. Dessutom erbjuder den 245 parkeringsplatser och 171 förråd i byggnadens källare. Dess förhöjda läge erbjuder vacker utsikt över Estepona-bukten och stränderna som sträcker sig både mot Marbella och mot Sotogrande. Marbella och Puerto Banús, golfbanor och köpcentra, är alla mindre än 20 minuter bort. Projektet erbjuder totalt 187 hus med två, tre eller fyra sovrum fördelade på tre olika bostadsutrymmen med en avantgardistisk design. Dess syd-sydöstra orientering får naturligt ljus och dess förhöjda läge erbjuder magnifik utsikt över havet och / eller staden från de stora terrasserna. Om du vill skräddarsy ditt hem, erbjuder vi olika alternativ, inklusive träsnickeri, golv, färg, badrumsgolv och kakel ›köksgolv, 3 alternativ köksmöbelpaket med bänkskivor och möjlighet till jacuzzi på terrassen .

3 sovrum alternativ från: € 345.800                   4 sovrum alternativ från: € 380.700


Den vackra staden Estepona, som ofta förbises till förmån för närliggande Marbella, är en av Costa del Sols dolda pärlor. Det har ett av Andalusiens vackraste gamla kvarter samt några av Málagas bästa stränder och skaldjursrestauranger. Det har lyckats behålla sin identitet som en omisskännligt spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande äldsta kvarter - en barrio som är lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. Estepona har en varierad kulinarisk scen och till skillnad från många andra spanska städer i dess storlek, erbjuder den utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger. Ändå verkar det synd att komma hit och inte äta ute på några av de färskaste och bäst kokta fiskarna i Medelhavet, serveras på fantastiskt prissatta skaldjursrestauranger och löjligt billiga tapasbarer. Tack vare sin omgivning av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soliga dagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 291.555 GBP
  • Ryska rubeln: 291.555 RUB
  • Schweiziska franc: 344.581 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.397.503 CNY
  • Dollar: 357.573 USD
  • Svenska kronor: 3.640.107 SEK
  • Den norska kronan: 3.564.303 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty