Nybyggd takvåning vid stranden i Mijas Costa Spanien · Costa del Sol · Mijas Costa

HH-PRIME-AR-3111 95m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 95m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Sydöst
Balkong: 204 m2
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 27 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Våning : 4
Lekplats för barn
Trädgård
Hiss
Privat Takterrass
Bra område för uthyrning
Gated Community
Utsikt över berg
Modern
Övervaknings kameror
24 Hour Security
Nära strand
Balkong
Underjordisk parkering
Vattenfront
Larmsystem
Fullt utrustat kök
Kust
Havsutsikt
Köksutrustning
Air Condition
Automatisk port
Förråd
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
Fitness Club
Garage
GYM
Utsikt över pool
Grönområden
Gemensam Pool
Terrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum och badrum - 1:a raden - takvåning - havsutsikt - av González & Jacobson Arquitectura - Söder - underjordiskt garage - förråd - gemensam pool - säkerhet - gym - tropisk trädgård - golf


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna lyxiga takvåning som finns till salu. Beläget i Mijas Costa, en kuststräcka som förbinder centrala Marbella med dess livliga granne Fuengirola. Den blandar perfekt bådas nyckelegenskaper och erbjuder elegans och aktivitet i överflöd. En enhetlig design ger rymliga gemensamma tomter med utsikt över poolen till den centrala "plazan" och genom de vidsträckta trädgårdarna. Väl inne i fastigheten möts du omedelbart av en oslagbar utsikt över Medelhavet. Dessutom har layouterna utformats speciellt för att ge ägaren viss frihet att behålla eller ta bort väggar.

Klicka här för fler nybyggda utvecklingar inom detta område

Eller klicka här för alla projekt av denna lyxutvecklare


Mijas Costa är den del av kommunen Mijas som täcker den 12 kilometer långa kustlinjen som förenar El Chaparral, La Cala de Mijas, El Combo och Calahonda och tar in de två stora urbaniseringarna, Riviera del Sol och Sitio de Calahonda. Även om det bara ligger tjugo minuters bilresa från den lilla byn Mijas, som fortfarande är genomsyrad av gamla andalusiska traditioner och seder, är bostads- och strandlivet i Mijas Costa mycket 2000-tal. Strandlivet erbjuder vattensporter med allt från vattenskoter, vattenskidor, wakeboard, vindsurfing och mycket mer. Många brittiska och andra utländska invånare bor här permanent och på sommaren är det också mycket populärt bland semesterfirare på hotell och hyresfastigheter. På grund av det stora antalet engelsktalande invånare och besökare är det lätt att hitta engelska vårdcentraler och de flesta där kan engelska.

Det finns en mycket populär gatumarknad ('el barratillo') varje onsdag och lördag från cirka 09:00 till 14:30. Marknadsstånden erbjuder allt från färsk frukt och grönsaker till lokalt hantverk, kläder, keramik och keramik, blommor och växter och mycket mer.

Lördagsnätter under de varma sommarmånaderna juli och augusti är magiska i La Cala. Strandpromenaden blir en plats för klassisk musik och flamencodans. Med konturerna av Torre Viejas gamla vakttorn från 1500-talet som bakgrund, och månen som reflekterar ner på havets vidd, firar byn en säsong av Noches de Luna y Playa. I Mijas kommer inbitna golfare att hitta ett paradis utan motstycke. Golfbanor som sträcker sig från nästan 40 år gamla banor på Los Lagos, till banor från 2000-talet på Cerrado de Aguila.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.017.450 GBP
  • Ryska rubeln: 1.017.450 RUB
  • Schweiziska franc: 1.202.495 CHF
  • Kinesiska yuan: 8.366.652 CNY
  • Dollar: 1.247.834 USD
  • Svenska kronor: 12.703.012 SEK
  • Den norska kronan: 12.438.475 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty