Lyxiga egenskaper i Benahavis Spanien · Costa del Sol · Benahavis

HH-PRIME-AH4-10A 120m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 120m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Sydväst
Balkong: 35 m2
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 68 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 50 Meter
Våning : 0
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Öppen Planlösning
Sydlig
Garage
Fitness Club
Tvättrum
GYM
Utsikt över pool
Grönområden
Bottenplan
Terrass
Gemensam Pool
Trädgård
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Larmsystem
Underjordisk parkering
Föreningsavgifter/ år en gång i månaden: 84
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - vacker utsikt - terrasser - Södra - gemensam pool - trädgårdar - gym - parkeringsplats - förvaring - underbart läge


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa nya lyxlägenheter, ordnade över 3 låga byggnader. De söder / sydvästlägenheterna drar nytta av rikligt med naturligt ljus och deras stora fönster har fantastisk utsikt över det vackra omgivande landskapet och skapar därmed ett klimat av avkoppling och lugn. Värt att nämna är lägenheter på bottenvåningen, som har stora terrasser (över 100 kvm) och lägenheter på andra våningen, som har soldäck och, i vissa fall, privata trädgårdar. Deras moderna och attraktiva design och uppmärksamhet på detaljer, smälter in harmoniskt med naturen i dess vackra omgivningar. Detta gated community garanterar sina invånares säkerhet och integritet och har trevliga gemensamma utrymmen, bland annat en pool med soldäck, trädgårdar med växter som är inhemska i området och också ett praktiskt gym för njutning av sportälskare. Dessutom omfattar utvecklingen 67 parkeringsplatser och 45 förråd på källarenivå.


Denna utveckling ligger i kommunen Benahavis, en ikonisk stad Málaga på Costa del Sol mellan Marbella, Estepona och Ronda. Benahavis är känt för sina vitkalkade fasader, gatornas charm och dess gastronomiska erbjudande. Ett brett utbud av golfbanor, en avundsvärt naturmiljö, perfekt för att utöva sportaktiviteter, och nära flera fritidscentra och restauranger i Marbella. Benahavis har 10 golfbanor i närheten; ett attraktivt erbjudande för alla golfentusiaster. Stränder, strandklubbar, småbåtshamnar, affärer och Puerto Banús och Marbellas pulserande nattliv är värda att nämnas. Det har snabb tillgång till de viktigaste motorvägarna till internationella flygplatser på knappt 45 minuter (Málaga och Gibraltar).

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 250.524 GBP
  • Ryska rubeln: 26.400.330 RUB
  • Schweiziska franc: 312.870 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.181.840 CNY
  • Dollar: 343.410 USD
  • Svenska kronor: 3.080.520 SEK
  • Den norska kronan: 2.995.890 NOK

84 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder