Exklusiv Våning på 1:a linjen i Torremolinos Spanien · Costa del Sol · Torremolinos

HH-PRIME-NE-4B2 112m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 112m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 25 m2
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 7 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 1 Km.
Våning : 2
GYM
Golvvärme
Grönområden
Garage
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Övervaknings kameror
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Larmsystem
Automatisk port
Havsutsikt
Dubbelglas
Sydlig
Förråd
Fitness Club
Öppen Planlösning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - 2 utomhuspooler - Inomhus uppvärmd pool - Löpbana - Säkerhet - Fullt utrustat kök - Panoramautsikt över havet - Bastu - Turkiskt bad - gym


Hansson & Hertzell presenterar stolt för dig denna nya utveckling på första raden. Lägenheter i söderläge med panoramautsikt över havet. Bostaden innehåller 2 utomhuspooler, en uppvärmd inomhuspool, löpbana, bastu med turkiskt bad, ett gym och ett socialt mötesrum för boende. Allt detta helt skyddat av urbaniseringen. Lägenheterna har ett fullt utrustat kök av Gunni & Trentino och apparater från BOSCH. De har också golvvärme hela huset. De bästa varumärkena, leverantörerna och tillverkarna arbetar tillsammans för att erbjuda en funktionell, banbrytande, tidlös design. Som ett resultat, högre hållbarhetsutrymmen med den mest utvalda estetiken.

Alternativ med 4 sovrum: 747.000 €                Takvåning med 3 sovrum från: 1.185.000 €


Torremolinos är en av de mest populära semestermålen på Costa del Sol. Turismen i Torremolinos började på 1950-talet, även om det blev mycket populärt under 1960-talet, och det som en gång var en liten fiskarby, förvandlades till ett turistmål av stor betydelse i södra Spanien. Under turistsäsongen samlas olika nationaliteter från hela världen i Torremolinos och letar efter lite "kul under solen". Under dagen är dess 9 km stränder fulla av människor som får ut det mesta av sommarsolen. Efter sommaren under högsäsong blir Torremolinos en tystare plats. Resenärerna börjar lämna och lugnet tar över för vintern. På söndagar är strandpromenaden full av spanska familjer som går ut till lunch och en trevlig promenad längs stranden. Blandningen av sol, kul och pengar är det som får folket att återvända till Torremolinos år efter år.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 558.669 GBP
  • Ryska rubeln: 58.872.736 RUB
  • Schweiziska franc: 697.700 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.865.503 CNY
  • Dollar: 765.804 USD
  • Svenska kronor: 6.869.560 SEK
  • Den norska kronan: 6.680.835 NOK

360 view