Unik utveckling av lagunen i Casares Spanien · Costa del Sol · Casares

HH-PRIME-AL4-2B 61m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 61m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2023
Orientering: Söder
Balkong: 19 m2
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 44 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 1 Km.
Nära strand
Nybyggd
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Pool
Sjöutsikt
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Golvvärme
Sydlig
Garage
Grönområden
Utsikt över pool
Terrass
Gemensam Pool
Trädgård
Lekplats för barn
Gated Community
Hiss
Modern
Bra område för uthyrning
Balkong
Utsikt över berg
Integritet
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - av lagunen - gemensam pool - garage - förvaring - bredvid golfbana - aerotermiskt system - havsutsikt - unikt projekt


Hansson & Hertzell presenterar stolt en privat strand precis utanför dörren: Turkos lagunvatten i en tropisk miljö skapar ett exklusivt bostadsområde i medelhavsstil. 78 lägenheter med två och tre sovrum och loft i Casares, det bäst utvecklade området på Costa del Sol. Denna utveckling är bostadsutvecklingen i dina drömmar, som sträcker sig genom rymliga områden med exotiska trädgårdar. För sina söderläge hem ligger lägenheterna i små bostadsgrupper, inbäddade bland stora gröna zoner av palmer, tropiska växter och pooler. Bostäderna erbjuder en kvalitetsbostadsupplevelse: utrymmen fulla av ljus som vetter mot balkonger och terrasser för njutning av en sann Medelhavsstil. Bostäderna har enskilda separata förråd, ett underjordiskt garage och hissar. Det finns satellit-TV, luftkonditionering för att hålla värmen borta och centralvärme under kallare perioder. Kvalitativa ytor i inredningen, med Porcelanosa-golv i vardagsrummen och kök fyllda med Bosch-apparater, medan termorutor ger den isolering som behövs för att uppnå utmärkt komfort.

Eller klicka här för alla projekt av denna lyxutvecklare


Casares kan göra anspråk på att vara en av de vackraste byarna i Spanien. Det har inte bara ett exceptionellt antal soliga dagar, det skyddas också från vintervindarna av en bergskedja och har ett mildare klimat på sommaren. Beläget inom gränserna till Casares, en "vit by", känd för sina vackra vandringsleder med de bästa vikarna för simning, fiske och dykning. Förklarades som en historisk-konstnärlig plats 1978, sträcker sig det kommunala området från den sista foten av Serranía de Ronda-bergskedjan så långt som till Medelhavet, vilket gör det möjligt att njuta av det allra bästa av bergen och havet på samma gång. Casares Costa erbjuder besökare ett brett utbud av fritids - och underhållningsaktiviteter, med ett stort antal förstklassiga golfbanor, långa stränder, småbåtshamnar och ett omfattande utbud av restauranger som gör att du kan njuta av det bästa av Costa del Sol.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 290.563 GBP
  • Ryska rubeln: 290.563 RUB
  • Schweiziska franc: 310.538 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.244.938 CNY
  • Dollar: 313.495 USD
  • Svenska kronor: 3.551.438 SEK
  • Den norska kronan: 3.366.513 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty