Första raden nybyggda lägenheter i Estepona Spanien · Costa del Sol · Estepona

HH-PRIME-DE-24B 233m2 4 4 gemenskap Privat
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 233m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 46 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Lekplats för barn
Grönområden
Hiss
Terrass
Bra område för uthyrning
Trädgård
Utsikt över berg
Privat Takterrass
Övervaknings kameror
Gated Community
BBQ
Modern
Larmsystem
Nära strand
24 Hour Security
Havsutsikt
Elektriska fönsterluckor
Balkong
Air Condition
Underjordisk parkering
Integritet
Förråd
Fullt utrustat kök
Kust
Öppen Planlösning
Köksutrustning
Nybyggd
Golvvärme
Automatisk port
Garage
Dubbelglas
Tvättrum
Sydlig
Utsikt över pool
Fitness Club
Gemensam Pool
GYM
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 1: a linjen - havsutsikt - lyxig nybyggnad - många golfbanor nära - terrasser - Sydost - infinity pool - gym - privat parkering - förråd


Hansson & Hertzell presenterar stolt 36 exklusiva hem med rymliga terrasser. En unik plats där du kan bo bredvid havet året runt. Denna exklusiva utveckling står där havet möter stranden och är idealiskt beläget för att njuta av konst, kultur och gastronomi i regionen. 36 lägenheter av olika slag och med olika layouter, utformade för att möta kraven från de mest krävande kunderna. Och allt med en gemensam nämnare: kvalitet. Det unika och elegansen i vårt projekt kan ses i takhöjden, golv till takdörrar och golvplattor i porslin i stort format. Invånarna har också enkel tillgång till det breda utbudet av fritids- och underhållningsalternativ som finns på Costa del Sol och möjligheter att utöva alla typer av sport, inklusive dussintals golfbanor i närområdet. Natur, fritid, gastronomi och sport i ett enda koncept.

Eller klicka här för alla projekt av denna lyxutvecklare


Den vackra staden Estepona, som ofta förbises till förmån för närliggande Marbella, är en av Costa del Sols dolda pärlor. Det har ett av Andalusiens vackraste gamla kvarter samt några av Málagas bästa stränder och skaldjursrestauranger. Det har lyckats behålla sin identitet som en omisskännligt spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande äldsta kvarter - en barrio som är lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. Estepona har en varierad kulinarisk scen och till skillnad från många andra spanska städer i dess storlek, erbjuder den utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger. Ändå verkar det synd att komma hit och inte äta ute på några av de färskaste och bäst kokta fiskarna i Medelhavet, serveras på fantastiskt prissatta skaldjursrestauranger och löjligt billiga tapasbarer. Tack vare sin omgivning av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soliga dagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.680.795 GBP
  • Ryska rubeln: 1.680.795 RUB
  • Schweiziska franc: 1.796.340 CHF
  • Kinesiska yuan: 12.986.100 CNY
  • Dollar: 1.813.448 USD
  • Svenska kronor: 20.543.700 SEK
  • Den norska kronan: 19.473.980 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder