Nya lyx golfvillor i Estepona Spanien · Costa del Sol · Estepona

HH-PRIME-SA-07 141m2 112m2 3 3 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 141m2
Tomt: 112m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Sydväst
Balkong: 30 m2
Avstånd till strand: 2,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 65 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 900 Meter
Övervaknings kameror
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Golvvärme
Sydlig
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Bottenplan
Privat Takterrass
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
Föreningsavgifter/ år en gång i månaden: 100
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - golffastighet - havsutsikt - trädgårdar - takterrasser - parkering - gemensam pool - barnpool - luftkonditionering - golvvärme


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa 50 villor med 3 sovrum med takterrass och källaralternativ. Dessa fantastiska villor har fullt utrustad luftkonditionering, golvvärme och ett centraliserat aerotermiskt system. Du kommer att ha möjlighet att anpassa dina badrum och också förvandla en fastighet med 3 sovrum till en enorm 2 sovrum. Husen har en solig orientering sydväst, dessutom ger dess layout längs en mild sluttning maximal magnifik utsikt. Dess läge, bredvid Atalaya Golf & Country Club, nära kommersiella områden och med Puerto Banús ett steg bort, är perfekt för familjer som letar efter ett fristående hus med en trädgård utan att ge upp att vara väl förbundna med de bästa tjänsterna på Costa del Sol. Anläggningen erbjuder en gemensam pool för vuxna och barn och anlagda och asfalterade trädgårdsområden. Barnpoolen har tillgång till stranden för att garantera de små barnens säkerhet.


Den vackra staden Estepona, som ofta förbises till förmån för närliggande Marbella, är en av Costa del Sols dolda pärlor. Det har ett av Andalusiens vackraste gamla kvarter samt några av Málagas bästa stränder och skaldjursrestauranger. Det har lyckats behålla sin identitet som en omisskännligt spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande äldsta kvarter - en barrio som är lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. Estepona har en varierad kulinarisk scen och till skillnad från många andra spanska städer i dess storlek, erbjuder den utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger. Ändå verkar det synd att komma hit och inte äta ute på några av de färskaste och bäst kokta fiskarna i Medelhavet, serveras på fantastiskt prissatta skaldjursrestauranger och löjligt billiga tapasbarer. Tack vare sin omgivning av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soliga dagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 333.197 GBP
  • Ryska rubeln: 35.112.439 RUB
  • Schweiziska franc: 416.117 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.901.847 CNY
  • Dollar: 456.735 USD
  • Svenska kronor: 4.097.092 SEK
  • Den norska kronan: 3.984.534 NOK

100 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder