Första raden lyxlägenheter i Torrequebrada Spanien · Costa del Sol · Torrequebrada

HH-PRIME-LB-8 187m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 187m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 27 m2
Avstånd till strand: 100 Meter
Avstånd till flygplatsen: 15 Km.
Avstånd till fritid: 50 Meter
Avstånd till golfbana: 400 Meter
Våning : 2
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Garage
Sydlig
Tvättrum
Grönområden
Utsikt över pool
Terrass
Gemensam Pool
Trädgård
Lekplats för barn
Privat Takterrass
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Övervaknings kameror
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Larmsystem
Underjordisk parkering
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Suma/IBI/år årlig: 600
Föreningsavgifter/ år en gång i månaden: 120
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 eller 3 sovrum - 1: a raden - havsutsikt - nybyggd lyx - trädgårdar - privat parkering - gemensamma pooler - förvaring - terrasser - utmärkt läge - luftkonditionering - internet - golf - fönster från golv till tak


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta vackra projekt på en plats som är känd för sitt fina klimat, vanligtvis Medelhavet med behagliga temperaturer året runt, dess kilometerstränder och närheten till många golfbanor. Inte för ingenting är det också känt som "Costa del Golf". Benalmádena och Torrequebrada har mer än 8 km kust: en del stenig med små vikar och klippor som utgör början på Sierra de Mijas-bergen när de stiger upp från havet; andra utgör de långa fina sandstränderna, som du kan njuta av när som helst på året. La Costa del Sol har ett komplett kommunikationsnätverk där Benalmadena är centrum. Förutom vägnätet finns det en lokal tåglinje och en färjetrafik till Malaga stad, bara 20 km bort. Málagas flygplats ligger 14 km bort och Marbella 40 km.

Dessa lägenheter erbjuder utmärkta inredning i alla hem. Stora glasväggar som stiger från golv till tak öppnar sig för att gå med i kök och vardagsrum med terrasser utanför. Speciellt termoakustiskt glas isolerar interiören till perfektion. Stora porslinsplattor täcker alla golv, halkfria i badrum och kök, även med väggplattor av ledande internationella märken. Lackade trädörrar når full höjd. De designade badrummen har marmortoppar och bästa varumärken. Köken har bänkskivor av kvarts och ger gott om förvaring på deras vägg- och golvenheter. Alla bostäder har luftkonditionering med varm och kall luftkonditionering, inbyggda garderobsenheter (alla fodrade) och full installation av hemmeautomation och anslutningar för telefon, internet och TV.

Bostadsutvecklingen har rymliga gemensamma områden, vackra trädgårdar och välskötta grönområden som strömmar mot havet. Det exklusiva området för hela familjen inkluderar ett solarium och pooler för vuxna och barn. Alla bostäder har en privat inomhusparkering och ett stort förråd. Det är en sluten utveckling med kontrollerad åtkomst, vilket gör det till ett säkert utrymme för dina nära och kära. Inträde till enskilda hem sker via videodörrtelefon och kodåtkomst.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 704.520 GBP
  • Ryska rubeln: 704.520 RUB
  • Schweiziska franc: 832.652 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.793.379 CNY
  • Dollar: 864.046 USD
  • Svenska kronor: 8.796.035 SEK
  • Den norska kronan: 8.612.860 NOK

Suma/IBI

600 €

120 €