Nybyggda bostäder i Estepona Spanien · Costa del Sol · Estepona

HH-PRIME-SS-20A 77m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 77m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 31 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 76 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Våning : 0
Golvvärme
Sydlig
Garage
Fitness Club
Tvättrum
GYM
Utsikt över pool
Grönområden
Bottenplan
Terrass
Gemensam Pool
Trädgård
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Larmsystem
Fullt utrustat kök
Havsutsikt
Köksutrustning
Air Condition
Automatisk port
Förråd
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2/3 sovrum - lyxig nybyggnad - havsutsikt - pool - gym - spa - golvvärme - bra läge - luftkonditionering - videointercom - garage i garage - trädgårdar


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta bostadsområde med 69 lägenheter med stora ytor och magnifik inriktning. Aerotermiskt system, porslingolv och golvvärme i hela lägenheten för att erbjuda maximal komfort och välbefinnande. Du kommer att vakna varje morgon med fantastisk utsikt över Medelhavet. Costa del Sols klimat och dess mer än 300 soldagar får dig att förstå den verkliga innebörden av välbefinnande. Toppmärken används för att skapa avantgardistisk design och mycket hållbara utrymmen. Du har fördelarna med Costa del Sols mikroklimat för att förbättra din livskvalitet, men du kan också ta hand om din kropp och själ i både inomhus- och utomhuspooler och gym. Dessutom har alla invånare tillgång till klubbhuset, där du också hittar ett spa och en bar för att njuta av din fritid.

Alternativ med 3 sovrum från: € 432.000


Den vackra staden Estepona, som ofta förbises till förmån för närliggande Marbella, är en av Costa del Sols dolda pärlor. Det har en av Andalusiens vackraste gamla kvarter samt några av Málagas bästa stränder och fiskrestauranger. Det har lyckats behålla sin identitet som en omisskännligt spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande äldsta kvarter - en barrio som är lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. Estepona har en varierad kulinarisk scen och till skillnad från många andra spanska städer i dess storlek, erbjuder den utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger. Ändå verkar det synd att komma hit och inte äta ute på några av de färskaste och bäst kokta fiskarna i Medelhavet, serveras på fantastiskt prissatta fiskrestauranger och löjligt billiga tapasbarer. Tack vare sin omgivning av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soliga dagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 263.050 GBP
  • Ryska rubeln: 27.720.347 RUB
  • Schweiziska franc: 328.514 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.290.932 CNY
  • Dollar: 360.581 USD
  • Svenska kronor: 3.234.546 SEK
  • Den norska kronan: 3.145.685 NOK

Hansson & Hertzell Realty