Lyxlägenheter i Santa Pola Spanien · Costa Blanca Nord · Santa Pola · Gran Alacant

HH-AZA-GRAN-19E 75m2 38m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 75m2
Tomt: 38m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Söder
Balkong: 17 m2
Avstånd till strand: 2,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 12 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 14 Km.
Våning : 0
Bottenplan
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Nära strand
Automatisk port
Valfritt garage
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2/3 sovrum - 2 badrum - gemensam pool - nära stranden - garage som tillval - lyxigt nybyggnad - trädgårdar - terrass - nära flygplatsen


Vi presenterar stolt dessa lyxiga nya lägenheter i ett gated community i Gran Alacant (Santa Pola). Projektet har en 2 våningar byggnad med bottenvåningar med terrasser och trädgårdar och takvåningar med solig takterrasser. Husen består av vardagsrumskök, 2 (eller 3 för takvåningar) sovrum, 2 badrum, gemensam pool och valfri parkeringsplats. Detta är ett projekt som är utformat för att njuta av det privilegierade klimatet på Costa Blanca, med ett genomsnitt på 325 soliga dagar om året. Den har också ett stort gemensamt område som alla är utformade så att du kan dra nytta av din fritid som familj. Varje hem har utformats för att erbjuda högsta kvalitet och komfort.

Takvåningar (3 badrum) från: € 196.000


Santa Pola är ett riktigt strandparadis med långa sandsträckor och mer intima, pittoreska vikar. En strand som är väl värt att nämna är Playa Levante, som har fått Blå Flaggstatus. Här kan du koppla av och njuta av alla bekvämligheter du kan förvänta dig av en högkvalitativ strand. Santa Pola är en fantastisk plats för vattensporterentusiaster. Västra om Santa Pola hittar du Salinas de Santa Pola (saltlägenheter i Santa Pola) som är ett utsedda naturreservat och ett särskilt skyddsområde för bevarande av vilda fåglar. Santa Pola är en destination som erbjuder oändliga möjligheter att njuta av din semester till fullo. Med vacker natur, bekväma stränder, en temapark och massor av vattensporter möjligheter, inte glömma salt lägenheter. Bo i Santa Pola för en speciell semester på Costa Blanca.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 145.042 GBP
  • Ryska rubeln: 145.042 RUB
  • Schweiziska franc: 175.788 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.207.910 CNY
  • Dollar: 180.867 USD
  • Svenska kronor: 1.794.047 SEK
  • Den norska kronan: 1.754.802 NOK

Hansson & Hertzell Realty