Lyxig takvåning i Guardamar Spanien · Costa Blanca Syd · Guardamar · El Raso

HH-CON-OAB-109 76m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 76m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 10 m2
Takterrass: 67 m2
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 38 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Våning : 1
Nära strand
Underjordisk parkering
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Fitness Club
Grönområden
Terrass
Larmsystem
Trädgård
Förråd
Privat Takterrass
Öppen Planlösning
Garage
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - takvåning - takterrass - nära stranden - terrass - gemensam pool - spa & fitness på komplexet - garage


Hansson & Hertzell presenterar stolt: En lyxig takvåning med 2 sovrum med terrass och takterrass ligger i ett prestigefyllt bostadsområde och bara 10 minuters bilresa från stränderna och bara några hundra meter från naturparken La Mata och en kort promenad från stormarknader, restauranger och kaféer. Ett nytt bostadsområde byggt enligt hög standard erbjuder 148 lägenheter med 2 och 3 sovrum ligger i urbaniseringen El Raso, som tillhör Guardamar del Segura. Denna takvåning består av 2 sovrum och 2 badrum, kök med öppen planlösning, vardagsrum, terrass med trappor till ett privat 82m2 solarium. Komplexet har 2 vackra gemensamma områden med en pool i varje. Bostadskomplexet är helt privat, helt slutet och har alla bekvämligheter: SPA, gym, lekplats och minigolf. Det finns också en privat underjordisk parkering och det finns också en möjlighet att köpa ett extra förråd i källaren. En förinstallerad luftkonditionering ingår.


El Raso är känt för sin gatumarknad, som varje söndag erbjuder sina besökare möjligheten att njuta av en trevlig morgon, promenera genom sina gator. För att bibehålla lugnet i bostadsområdena fokuseras kommersiell verksamhet vid ingången till urbaniseringen. Dessutom finns det La Marquesa Golf Course som ligger i Ciudad Quesada. De utmärkta åtkomsterna gör El Raso-området till ett perfekt val för dem som vill förena avkoppling och fritid. Här kan du njuta av det bästa klimatet och miljön 365 dagar av året.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 175.577 GBP
  • Ryska rubeln: 175.577 RUB
  • Schweiziska franc: 212.796 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.462.207 CNY
  • Dollar: 218.944 USD
  • Svenska kronor: 2.171.741 SEK
  • Den norska kronan: 2.124.234 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder