2 sovrum villa med havsutsikt i Polop Spanien · Costa Blanca Nord · Polop · Polop

HH-ALI-POLHI-VIC-A14 80m2 185m2 2 2 Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 80m2
Tomt: 185m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 13 Km.
Avstånd till flygplatsen: 68 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 12 Km.
Våning : 0
Utsikt över berg
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Havsutsikt
Fitness Club
Air Condition
GYM
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Tvättrum
Privat Takterrass
Utsikt över pool
Bottenplan
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxigt nybyggnad - havsutsikt - privat bostadsområde - takterrass - terrass - trädgård - gemensam pool - privat pool - valfri lekplats - gym


Moderna fristående villor med tillval privat pool och spektakulär panoramautsikt över havet som ligger i ett lugnt bostadsområde, men ändå väl anslutna till riksvägen eller motorvägen. Villorna består av 2 sovrum med inbyggda garderober, 2 utrustade badrum, en separat toalett, öppet kök av amerikansk typ utrustat med skåp, induktionshäll, spisfläkt och elektrisk ugn, vardagsrum / matsal, tvättstuga och solarium där du kan njuta av vackert utsikt och Medelhavsklimatet. Varm och kall luftkonditionering i vardagsrum och sovrum samt utomhusparkering ingår. Komplexet är grindat med ingångsbarriär och videoövervakningskameror. I de gemensamma utrymmena finns en stor gemensam pool, lekplats, gym och socialklubb.


Byn Polop ligger inåt i norra Costa Blanca i ett område som kallas Marina Alta. Den lokala ekonomin är huvudsakligen baserad på jordbruk, så mycket av den omgivande landsbygden täcks av polyeten för att fungera som jätte växthus. Byn är en fröjd att utforska och perfekt för en morgon- eller eftermiddagsmunble. Kullen, där det gamla slottet brukade vara, omges av en medeltida vägg, och är ett "måste" att gå upp. Följ sicksackvägen så kommer du att belönas med några fantastiska vyer. På en klar dag kan du se höger till Albir och Altea vid kusten och inåt till Callosa och Sierra Bernia. Du kommer att kunna se ut Leon Dormido - det sovande lejonberg som ligger bakom Polop.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 210.354 GBP
  • Ryska rubeln: 210.354 RUB
  • Schweiziska franc: 254.944 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.751.822 CNY
  • Dollar: 262.310 USD
  • Svenska kronor: 2.601.892 SEK
  • Den norska kronan: 2.544.976 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder