Villa med pool i Polop Spanien · Costa Blanca Nord · Polop · Polop

HH-LOB-AST 100m2 400m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 100m2
Tomt: 400m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 9 Km.
Avstånd till flygplatsen: 63 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 9 Km.
Våning : 0
Öppen Planlösning
Terrass
Möbelpaket ingår !
Trädgård
Golvvärme
Privat Takterrass
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
BBQ
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Havsutsikt
Sydlig
Pool
Grönområden
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - nyckelfärdig - privat pool - stor tomt - parkering - takterrass - grill - vitvaror - utrustat kök - söder


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna moderna nyckelfärdiga villa med privat pool beläget i ett perfekt läge mellan bergen och havet. Villan på en våning har 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum / matsal, kök med öppen planlösning, hall, omklädningsrum och rymlig takterrass med vacker utsikt. Utanför hittar du grillplats vid poolen, perfekt att njuta av med de människor du älskar mest. Villorna ligger i ett mycket lugnt bostadsområde, i en unik miljö, allt utan att ge upp tjänsterna som erbjuds av en stad som Benidorm, som bara ligger cirka 10 minuter bort. Om du älskar havet och bergen kommer du att älska det. 10 minuter från de bästa stränderna i provinsen Alicante. Verkligen en av de mest pittoreska byarna i Medelhavet.


Byn Polop ligger inåt landet på Costa Blanca norr i ett område som kallas Marina Alta. Den lokala ekonomin baseras främst på jordbruk, så mycket av det omgivande landskapet är täckt av polyeten för att fungera som jätteväxthus. Byn är en glädje att utforska och perfekt för en morgon eller eftermiddag amble. Kullen, där det gamla slottet var, omges av en medeltida mur och är ett måste för att gå upp. Följ sicksackvägen och du kommer att belönas med fantastisk utsikt. På en klar dag kan du se rätt till Albir och Altea vid kusten och inåt landet till Callosa och Sierra Bernia. Du kommer att kunna se Leon Dormido - det sovande lejonberget som sitter bakom Polop.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 323.437 GBP
  • Ryska rubeln: 323.437 RUB
  • Schweiziska franc: 394.630 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.679.494 CNY
  • Dollar: 394.630 USD
  • Svenska kronor: 3.986.390 SEK
  • Den norska kronan: 3.877.634 NOK

Hansson & Hertzell Realty