Lyxig ny villa i Benitachell Spanien · Costa Blanca Nord · Benitachell · Cumbre Del Sol

HH-VAPF-MAGDES-PD-AM170 135m2 830m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 135m2
Tomt: 830m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Sydöst
Balkong: 227 m2
Avstånd till strand: 1,8 Km.
Avstånd till flygplatsen: 96 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Havsutsikt
Grönområden
Air Condition
Terrass
Förråd
Trädgård
Pool
Privat Takterrass
Öppen Planlösning
Golvvärme
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Källare
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - privat pool - havsutsikt - trädgård - parkering - nära stranden - utrustat kök - A / C


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna vackra villa i modern stil, en ren och elegant design, med en layout så att havet och Medelhavets ljus invaderar ditt hem. Öppna dagområden där köket är förenat med vardagsrummet / matsalen och skapar ett intilliggande område åtskilt av en central ö, ett fantastiskt område för att njuta av din frukost eller en lätt lunch utan att behöva missa havsutsikten. Vardagsrummet / matsalen fortsätter sedan vidare till verandan och poolterrassen, vilket skapar ett unikt utrymme, eftersom glasskjutdörren som skiljer dem glider helt åt sidan och förenar insidan med utsidan. Denna villa har tre sovrum och två badrum. Det stora sovrummet är mycket ljust, med ett eget badrum, klädkammare och direkt tillgång till fastighetens huvudterrass, där du kan hitta en oändlig pool. Några av villorna har en källare som gör att du kan utvidga ditt hem till fyra sovrum eller kanske skapa ett fritidsområde, ett gym finns det oändliga möjligheter. Alla villor inkluderar trädgården och en täckt parkering. Ett modernt projekt, med stil och byggt med kvaliteter som är värd designen som ger oss en unik möjlighet att bo i Residential Resort Cumbre del Sol.


Residencial Resort, i Benitachell, mellan Jávea och Moraira, norra Costa Blanca. Ett bostadsområde beläget i unik natur, skyddad av Puig de la Llorença-massivet och Granadellas naturpark, med natursköna stigar genom medelhavsvegetation och en kustlinje med vackra vikar, bland vilka vi kan lyfta fram Cala del Moraig, med kristallklart vatten och en unik havsbotten. Samma egendom innehåller också Laude International School, Lady Elizabeth School, La Cumbre Restaurant, Cumbre del Sol Sports Club, och i närheten finns det förstklassiga Michelin-stjärniga restauranger, golfklubbar och seglingklubbar, samt alla tjänster du behöver att bo där och trivas året runt.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 872.583 GBP
  • Ryska rubeln: 872.583 RUB
  • Schweiziska franc: 960.005 CHF
  • Kinesiska yuan: 6.964.560 CNY
  • Dollar: 993.006 USD
  • Svenska kronor: 10.734.504 SEK
  • Den norska kronan: 10.220.904 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder