Lyxvillor nära Torrevieja-stranden Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · La Mata

HH-CABO-POPA 237m2 320m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 237m2
Tomt: 320m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 150 Meter
Avstånd till flygplatsen: 43 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 12 Km.
Våning : 0
Köksutrustning
Automatisk port
Solpaneler
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Havsutsikt
Förråd
Trädgård
Pool
Privat Takterrass
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Källare
Nära strand
Fullt utrustat kök
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxigt nybyggt - 2: a raden till La Mata-stranden - privat pool - privat parkering - takterrass - källare


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa villor med havsutsikt i modern och modern stil. Var och en har sin egen tomt 0f 320 m², privat parkering och pool. Fastigheten består av ett vardagsrum med kök, 3 sovrum, 3 badrum, terrass på första våningen, två terrasser på andra våningen och solarium på taket. Det finns också en rymlig källare på 67 m² gratis syfte för att utrusta biosal, gym eller något annat syfte. Den totala byggda ytan är 237,7 m². Konstruktionen utförs med hänsyn till varje detalj och med högkvalitativa material. Villorna ligger 2 minuters promenad från den pittoreska bukten och stranden (checka in google maps), också på gångavstånd till La Mata-stranden (4 minuter med bil), den största och mest populära i Torrevieja (Costa Blanca). Costa Blanca - det är fyrtio kilometer sanddyner längs havet. Villorna ligger i ett bostadsområde med låga byggnader, vilket garanterar en fantastisk utsikt från de översta våningarna. Dessutom har området utmärkt infrastruktur: skolor, affärer, kollektivtrafik - allt i närheten.


Torrevieja ligger cirka 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, eftersom många spanjorer har sina sommarorter här. Många utlänningar har också bosatt sig de senaste åren, eftersom klimatet här är mycket gynnsamt för människor med hud-, lung- och reumatoidproblem. Tack vare staden ligger mellan två saltsjöar skapas ett unikt mikroklimat här, vilket enligt WHO anses vara ett av de bästa i världen. Torrevieja har långa och mycket populära stränder som La Mata-stranden i norr till Playa Los Naufragos i söder. Det är en livlig och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara vandringsleder och charmiga shoppinggator med bra restaurangval.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 451.110 GBP
  • Ryska rubeln: 451.110 RUB
  • Schweiziska franc: 550.405 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.737.189 CNY
  • Dollar: 550.405 USD
  • Svenska kronor: 5.559.965 SEK
  • Den norska kronan: 5.408.279 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder