Luxe Villa nära Torrevieja Beach Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · La Mata

HH-CABO-ALEM 320m2 4 4 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 320m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 150 Meter
Avstånd till flygplatsen: 43 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 12 Km.
Våning : 0
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Havsutsikt
Trädgård
Förråd
Privat Takterrass
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 4 badrum - lyxigt nybyggt - vid stranden - havsutsikt - privat pool - takterrass - privat parkering - terrasser


Hansson & Hertzell presenterar stolt en unik möjlighet: köp ett modernt hus 1 minut från stranden med direkt utsikt över havet, i den bästa delen av staden Torrevieja - La Mata, ett område med mycket väl utvecklad infrastruktur. Två fristående villor i ett område med breda vägar och ett oslagbart läge, var och en med en 320 m² tomt och en privat pool. Den totala ytan på 310 m² byggd. Den består av 4 dubbelrum (2 badrum), 4 badrum, 2 vardagsrum och kök, samt privat parkering, terrasser och en takterrass med havsutsikt.


Torrevieja ligger cirka 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, eftersom många spanjorer har sina sommarorter här. Många utlänningar har också bosatt sig de senaste åren, eftersom klimatet här är mycket gynnsamt för människor med hud-, lung- och reumatoidproblem. Tack vare staden ligger mellan två saltsjöar skapas ett unikt mikroklimat här, vilket enligt WHO anses vara ett av de bästa i världen. Torrevieja har långa och mycket populära stränder som La Mata-stranden i norr till Playa Los Naufragos i söder. Det är en livlig och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara vandringsleder och charmiga shoppinggator med bra restaurangval.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 797.308 GBP
  • Ryska rubeln: 797.308 RUB
  • Schweiziska franc: 966.320 CHF
  • Kinesiska yuan: 6.639.972 CNY
  • Dollar: 994.238 USD
  • Svenska kronor: 9.862.010 SEK
  • Den norska kronan: 9.646.280 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder