Lyxvillor på Lo Romero Golf Spanien · Costa Blanca Syd · Pilar de la Horadada · Lo Romero

HH-BIOP-ALROM-16 90m2 94m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Tomt: 94m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Sydöst
Takterrass: 84 m2
Avstånd till strand: 7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 16 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 50 Meter
Våning : 0
Trädgård
Privat Takterrass
Havsutsikt
Förråd
Öppen Planlösning
Tvättrum
Bottenplan
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggd - golfvilla - stor takterrass - gemensam pool - parkeringsplats - utrustad - golf- och havsutsikt


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta bostad på Lo Romero Golf. Det är det perfekta stället att njuta av Medelhavets livsstil. Uppsättning av 24 fristående villor med oberoende tomt och takterrass. Detta exklusiva bostad kännetecknas av sitt fantastiska läge och dess spektakulära utsikt över havet och golfen. Dessutom kommer husen att ha parkeringsplats, gemensam pool och trädgård. Den sofistikerade och moderna arkitekturen som används, liksom dess noggranna urval av kvalitetsmaterial, gör våra hem unika projekt som syftar till krävande kunder som söker en högsta investering och livskvalitet. Lo Romero Golf Resort har ett idealiskt läge i en vacker landsbygdsmiljö i kommunen Pilar de la Horadada (Alicante), mitt i hjärtat av Costa Blanca. Den 18-håls golfbanan ligger nära vackra stränder med kristallklart vatten och är perfekt förbindad med vägen till städerna Alicante och Murcia, liksom Murcias internationella flygplats som ligger en kort bilresa bort.

Alternativ med 2 sovrum för € 195.900


Pilar de la Horadada har ett idealiskt läge nära Mar Menors säkra sandstränder. Regionen är till stor del jordbruks; omgiven av marknadsträdgårdar, fruktträdgårdar, citruslundar och pastorala gårdar. Staden ligger nära en kust med fin sand och klara vattenstränder, blandade med attraktiva vikar, som alla erbjuder ett komplett utbud av tjänster. Stranden vid Mil Palmeras är perfekt för seglingsentusiaster, som förbinder Rincón och Puerto-inloppen. den senare med en strandpromenad som kommer till liv på heta sommarnätter. Här finns ett komplett utbud av vattensporter. Staden har utmärkta idrottsanläggningar för friidrott och fotboll och ridning finns i närheten. Pilar de la Horadadas centrum är ett shopparparadis med många butiker, konditorier, banker och spelsalonger längs Calle Mayor. Pilar de la Horadada har ett typiskt medelhavsklimat, med svala havsbris på sommaren och skydd av omgivande berg mot de kalla nordvindarna på vintern.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 195.849 GBP
  • Ryska rubeln: 195.849 RUB
  • Schweiziska franc: 237.365 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.631.031 CNY
  • Dollar: 244.223 USD
  • Svenska kronor: 2.422.487 SEK
  • Den norska kronan: 2.369.496 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder