Nybyggd bostad av Mar Menor Spanien · Costa Cálida · Santiago de la Ribera · Santiago De La Ribera

HH-EU-LAGOL 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 120 Meter
Avstånd till flygplatsen: 3.7 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 8 Km.
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Havsutsikt
Trädgård
Pool
Privat Takterrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - privat pool - takterrass - 100 meter från Mar Menor - 3 km från flygplatsen - möblerat kök - grill - parkeringsplats


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa moderna villor vid havet i ett nytt bostadsområde som är unikt för sitt läge. Naturligt ljus, stora utrymmen, stora terrasser och trädgårdar, privat pool, en grill och garage är några egenskaper hos bostaden. Hus som består av 3 sovrum, 3 badrum, vardagsrum, kök med alla apparater och en stor takterrass. Ett exklusivt komplex i design och kvalitet som kan avnjutas 365 dagar om året. Bostaden ligger på den varma kusten, särskilt i La Ribera. Det erbjuder flera tjänster i ett steg, till exempel golfbanor, köpcentra, den internationella flygplatsen i närheten och den regionala parken Las Salinas y Arenales de San Pedro del Pinatar.


Santiago de la Ribera är en del av kommunen San Javier och är befolkningsmässigt det största distriktet och upptar området vid inlandsstranden i Mar Menors saltvattenlagun. Distriktet omfattar några av de finaste stränderna i norra halvan av Mar Menor och är också hem för Academedia General del Aire, det spanska flygvapnets officiella utbildningsakademi. I själva verket är det strandområdet i staden San Javier, som ligger 3 kilometer från stadens centrum, och dess 4 kilometer stränder gör det till ett populärt resmål för turister från andra delar av Spanien och resten av Europa. Santiago de la Ribera har en vänlig, hemtrevlig luft som ett resultat och är också hem för en betydande helårsbefolkning, så behåller en stark känsla av gemenskap hela tiden, vilket gör den populär bland utländska medborgare.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 250.219 GBP
  • Ryska rubeln: 250.219 RUB
  • Schweiziska franc: 303.260 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.083.821 CNY
  • Dollar: 312.022 USD
  • Svenska kronor: 3.094.993 SEK
  • Den norska kronan: 3.027.290 NOK

Hansson & Hertzell Realty