Radhus · Nybyggnad Santiago de la ribera · Ref. HH-EU-LAGOL

Pris från 295.000€

Radhus · Nybyggnad Santiago de la ribera · Ref. HH-EU-LAGOL

Beskrivning

Nybyggd bostad av Mar Menor

Sovrum 3
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat

3 sovrum - 3 badrum - privat pool - takterrass - 100 meter från Mar Menor - 3 km från flygplatsen - möblerat kök - grill - parkeringsplats


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa moderna villor vid havet i ett nytt bostadsområde som är unikt för sitt läge. Naturligt ljus, stora utrymmen, stora terrasser och trädgårdar, privat pool, en grill och garage är några egenskaper hos bostaden. Hus som består av 3 sovrum, 3 badrum, vardagsrum, kök med alla apparater och en stor takterrass. Ett exklusivt komplex i design och kvalitet som kan avnjutas 365 dagar om året. Bostaden ligger på den varma kusten, särskilt i La Ribera. Det erbjuder flera tjänster i ett steg, till exempel golfbanor, köpcentra, den internationella flygplatsen i närheten och den regionala parken Las Salinas y Arenales de San Pedro del Pinatar.


Santiago de la Ribera är en del av kommunen San Javier och är befolkningsmässigt det största distriktet och upptar området vid inlandsstranden i Mar Menors saltvattenlagun. Distriktet omfattar några av de finaste stränderna i norra halvan av Mar Menor och är också hem för Academedia General del Aire, det spanska flygvapnets officiella utbildningsakademi. I själva verket är det strandområdet i staden San Javier, som ligger 3 kilometer från stadens centrum, och dess 4 kilometer stränder gör det till ett populärt resmål för turister från andra delar av Spanien och resten av Europa. Santiago de la Ribera har en vänlig, hemtrevlig luft som ett resultat och är också hem för en betydande helårsbefolkning, så behåller en stark känsla av gemenskap hela tiden, vilket gör den populär bland utländska medborgare.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Egenskaper

Byggår: 2020
Sovrum: 3
Badrum: 3
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 120 Meter
Avstånd till flygplatsen: 3.7 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 8 Km.
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Havsutsikt
Trädgård
Pool
Privat Takterrass
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet