Nya villor till salu i Benijofar Spanien · Costa Blanca Syd · Benijofar

HH-PERLAS-ALO 120m2 500m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 120m2
Tomt: 500m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 10 Km.
Avstånd till flygplatsen: 35 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Förråd
Privat Takterrass
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggd - privat pool - parkering - takterrass - persienner - golvvärme - nära La Marquesa Golf


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta bostadskomplex med 12 fastigheter tillgängliga i 2 mönster. Villorna med 3 sovrum ligger på en nivå och villorna med 4 sovrum har ett extra sovrum och badrum på takterrassen. Fastigheterna består av en öppen planlösning med matplats och ett stort kök. Fastigheterna finns med tre eller fyra sovrum och 2 eller tre badrum och en stor takterrass. Fastigheterna ligger i en stor trädgård som levereras komplett med växter och ett bevattningssystem, en stor 40m2 pool och terrängparkering. Fastigheten i sig drar nytta av att ha motoriserade persienner, förinstallation för luftkonditionering, golvvärme i badrummen och garderober i alla sovrum.

Beläget i den vackra spanska staden Benijofar skulle dessa fastigheter vara perfekta permanenta eller fritidshus. De går att gå till alla bekvämligheter, barer, butiker och restauranger. Det finns flera mästerskapsgolfbanor i området och de lokala stränderna ligger bara tio minuters bilresa bort. Med kustvägen N332 och motorvägen AP7 inom en kort bilfärd kan du nå alla städer på Costa Blanca söder och Alicantes flygplats kan nås inom trettio minuter!


Benijofar ligger i södra delen av Costa Blanca, nära turistorterna Guardamar del Segura och Torrevieja. En härlig liten stad med en charmig kyrka och torg. Det finns en casa de Cultura för konserter och shower, en markerad vandringsled som inkluderar Rio Segura och en utomhuspool och två parker. Benijofar har ett bra urval av tapasbarer, kaféer och restauranger samt den närliggande urbaniseringen av Benimar. Det har två flygplatser mindre än en timme bort med bil, vilket är Alicantes flygplats i norr och Murcia flygplats i söder. Det finns många golfbanor på södra Costa Blanca och Benijofar ligger närmast La Finca Golf Course i Algorfa och La Marquesa Golf and Country Club i Ciudad Quesada. De närmaste och bästa stränderna till Benijofar ligger cirka femton minuter bort med bil och är några av de bästa stränderna på södra Costa Blanca, i Guardamar del Segura och Torrevieja. Det finns också regelbundna busslinjer från Benijofar till Guardamar del Segura och Torrevieja med enkel tillgång till stränderna.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 430.886 GBP
  • Ryska rubeln: 430.886 RUB
  • Schweiziska franc: 522.224 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.588.410 CNY
  • Dollar: 537.312 USD
  • Svenska kronor: 5.329.682 SEK
  • Den norska kronan: 5.213.096 NOK

Hansson & Hertzell Realty