Nybyggda lyxvillor till salu i Rojales Spanien · Costa Blanca Syd · Rojales · Rojales

HH-BH-RO-C-40 250m2 390m2 3 3 1 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 250m2
Tomt: 390m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 8 Km.
Avstånd till flygplatsen: 35 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 1,5 Km.
Bottenplan
Hiss
Bra område för uthyrning
Källare
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Pool
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
Grönområden
Garage
Terrass
Tvättrum
Trädgård
Utsikt över pool
Privat Takterrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3,5 badrum - lyxig nybyggd - dubbel terrass - takterrass - havsutsikt - privat pool - hiss - hemautomation - stor trädgård - garage


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa villor som sticker ut på grund av en innovativ design där poolen vid pelarna vid ingången får mest uppmärksamhet. De har två terrasser och en takterrass för att dra full nytta av de yttre utrymmena. På en av terrasserna finns den spektakulära poolen från vilken du kan njuta av utsikten över havet och Guardamar del Seguras horisont. Dessutom är utsikten ett viktigt inslag i interiören och vardagsrummet är orienterat och utformat för att njuta av det. De tre sovrummen med badrum och sviter är spridda över olika våningar och bottenvåningen har ett stort utrymme för parkering av flera bilar. Priset på dessa villor är från 875 000 € och inkluderar poolen, hiss, trädgård, persienner och elektriska fönsterluckor, hemautomation, LED-belysning både inne och ute och mycket mer. Kom och upptäck snabbt!

Typ A från € 549.000               Typ B från € 519.000               Typ D från € 1.250.000


Rojales är en typisk spansk jordbruksbygd med floden Segura som går genom stadens centrum och traditionella grotthem som visar en bild av områdets historia. Staden täcker faktiskt ett ganska stort område med många populära bostadsområden som omger stadens centrum. Bostadsområdet är mycket attraktivt med vackra trädgårdar och pooler.

I mitten av staden finns det en mängd butiker inklusive tre bra stormarknader, liksom många restauranger inkluderar tapasbarer, kaféer och pubar inklusive en engelsk och irländsk bar. Det finns också flera banker. I centrum finns en vacker kyrka, ett lokalt museum och en härlig bytorg där du kan sitta och se världen gå förbi. Floden Segura går genom Rojales centrum, det är en härlig plats att vara borta några timmar på kvällen, där du kan mingla med lokalbefolkningen som njuter av "Al frescito" (sitta ute med vänner) under de varma sommarkvällarna.

Rojales kommer till liv på torsdag morgon när den veckovisa marknaden äger rum bredvid floden i centrum. Människor kommer från när och fjärran för att köpa färska grönsaker och bläddra bland fynden. Det finns en väg med mycket livliga diskotek i Rojales nära slutet av Los Palacios. En vanlig lokal hänga där lokalbefolkningen släpper håret på fredag, lördag och söndag kvällar till de tidiga timmarna.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 742.175 GBP
  • Ryska rubeln: 742.175 RUB
  • Schweiziska franc: 899.500 CHF
  • Kinesiska yuan: 6.180.825 CNY
  • Dollar: 925.488 USD
  • Svenska kronor: 9.180.063 SEK
  • Den norska kronan: 8.979.250 NOK

Hansson & Hertzell Realty