Nya lyxlägenheter i Rojales till salu Spanien · Costa Blanca Syd · Rojales · Rojales

HH-BH-AO-1AR 80m2 189m2 2 2 privat pool Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 80m2
Tomt: 189m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Sydöst
Balkong: 22 m2
Avstånd till strand: 10 Km.
Avstånd till flygplatsen: 35 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 0
Utsikt över pool
Bottenplan
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
BBQ
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Fitness Club
GYM
Air Condition
Grönområden
Pool
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Garage
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggd - privat pool - luftkonditionering - möblerat kök - gemensam grill och bastu - trädgård - nära La Marquesa golf


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxiga lägenheter, uppdelade i lägenheter på bottenvåningen med trädgård eller lägenheter på 1: a våningen med takterrass, så att du kan njuta av havsutsikten och horisonten av Guardamar del Segura. Dessa designlägenheter ligger några minuter från staden Rojales och är utrustade med en privat pool, luftkonditionering, kök med vitvaror, inomhus- och utomhusbelysning med LED och gemensamma utrymmen med fitness, grill, bastu, utomhus- och inomhuspool och solplats med hängmattor. Konceptet med hållbar design, högkvalitativ finish och exklusivt läge gör det unikt på Costa Blanca.

Takvåning: 369.000 €


Rojales är en typisk spansk jordbruksbygd med floden Segura som går genom stadens centrum och traditionella grotthem som visar en bild av områdets historia. Staden täcker faktiskt ett ganska stort område med många populära bostadsområden som omger stadens centrum. Bostadsområdet är mycket attraktivt med vackra trädgårdar och pooler.

I mitten av staden finns det en mängd olika butiker inklusive tre bra stormarknader, liksom många restauranger inkluderar tapasbarer, kaféer och pubar inklusive en engelsk och irländsk bar. Det finns också flera banker. I centrum finns en vacker kyrka, ett lokalt museum och en härlig bytorg där du kan sitta och se världen gå förbi. Floden Segura går genom Rojales centrum, det är en härlig plats att vara borta några timmar på kvällen, där du kan mingla med lokalbefolkningen som njuter av "Al frescito" (sitta ute med vänner) under de varma sommarkvällarna.

Rojales kommer till liv på torsdag morgon när den veckovisa marknaden äger rum bredvid floden i centrum. Människor kommer från när och fjärran för att köpa färska grönsaker och bläddra bland fynden. Det finns en väg med mycket livliga diskotek i Rojales nära slutet av Los Palacios. En vanlig lokal hangout där lokalbefolkningen släpper håret på fredag, lördag och söndag kvällar till de tidiga timmarna.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 339.609 GBP
  • Ryska rubeln: 339.609 RUB
  • Schweiziska franc: 414.362 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.813.469 CNY
  • Dollar: 414.362 USD
  • Svenska kronor: 4.185.710 SEK
  • Den norska kronan: 4.071.516 NOK

360 view

https://youtu.be/ezB01TJT8LM

Hansson & Hertzell Realty