MODERN VILLA MED POOL I EL CAMPELLO Spanien · Costa Blanca Nord · El Campello

HH-EB-SOM-S-00803/7874 312m2 800m2 4 2 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 2
Byggd: 312m2
Tomt: 800m2
Kök : 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2008
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 0.5 Km.
Terrass
Trädgård
Larmsystem
Privat Takterrass
Air Condition
Förråd
Pool
Utsikt över pool
Möblerat
Utsikt över berg
Källare
BBQ
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Hansson och Hertzell och stolta över att presentera denna vackra villa i La Font.

Detta är en modern villa med 4 sovrum som ligger i ett mycket lugnt område i La Font, bara 10 minuters promenad från stranden Muchavista. Villan byggdes 2008 och har underhållits enligt högsta standard.

På bottenvåningen har du en stor hall som leder till ett stort vardagsrum med utsikt över trädgården och poolen. De stora skjutdörrarna till terrassen och trädgården ger ett naturligt flöde till vardagsrummet. Den har ett stort halvöppet kök med alla apparater och det finns 2 sovrum på övervåningen med dubbla sovrum och 1 gästbadrum med dusch. Trappans mellanrum och matsalen är faktiskt en kylare som värmer ditt hem på kalla vinterdagar.

På första våningen finns det stora badrummet med tillgång till en stor terrass med fri utsikt så långt ögat kan se, ett omklädningsrum, skostativ och ett stort badrum med badkar och en dubbel regnduschkabin. . Det finns också ett mindre rum som kan tilldelas som ett kontor.

Källaren är ett stort och mycket ljust område som nu har tilldelats ett spelrum, ett extra sovrum med en overheadprojektor och en liten bar för mer informella möten med vänner. Det finns också tillgång till en liten inre uteplats med stora glasfönster i taket som ger mycket dagsljus.

Trädgården har hållits mycket lätt att underhålla med cypresser längs ytterväggen och några palmer. Det finns också citron-, manadarin- och fikonträd i trädgården som skapar behaglig skugga under de varma sommarmånaderna. Poolen är tillräckligt lång för bad och har också en stor terrass och en grillplats.

Villan har mycket enkel tillgång till motorvägen och ligger bara 15 minuter från Alicantes flygplats och 5 minuter från Carrefour.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.060.250 GBP
  • Ryska rubeln: 1.060.250 RUB
  • Schweiziska franc: 1.285.000 CHF
  • Kinesiska yuan: 8.829.750 CNY
  • Dollar: 1.322.125 USD
  • Svenska kronor: 13.114.375 SEK
  • Den norska kronan: 12.827.500 NOK

Hansson & Hertzell Realty