Nya takvåningar i Torre De la Horadada Spanien · Costa Blanca Syd · Pilar de la Horadada · Torre de la Horadada

HH-NAVA-VA-2-1 109m2 3 2 Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 109m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2022
Orientering: Sydöst
Balkong: 87 m2
Takterrass: 86 m2
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 17 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 7 Km.
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Havsutsikt
Trädgård
Öppen Planlösning
Garage
Tvättrum
Hiss
Bra område för uthyrning
Källare
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - nybyggd - 80 meter takterrass - 50 meter från stranden - utrustat kök - terrass - havsutsikt - vitvaror - garage


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna utveckling av lägenheter och takvåningar med två eller tre sovrum, i Torre de la Horadada, bara 50 m från stranden i ett privilegierat område. Dessa fastigheter består av tre dubbelrum (med inbyggda garderober), två badrum, ett fullt utrustat modernt kök (med frukostbar och inklusive vitvaror) och ett vardagsrum / matrum med öppen planlösning, vilket leder till en privat terrass med fantastiskt hav utsikt. Denna urbanisering ligger mindre än 50 meter från den underbara stranden "Playa Jesuitas" med en blå flagga som känner igen den goda kvaliteten på havsvatten och tjänster.

 Lägenheter från 199.900 €

Klicka här för att se alla våra fastigheter i detta område


Torre de la Horadada är en kustort beläget på södra Costa Blanca med några fina sandstränder som är perfekta för familjer med barn som har kommit för att tillbringa sin sommarlov. Det finns två flygplatser nära Torre de la Horadada som är Alicante och Murcia. Torre de la Horadada är också en av de vackraste av de södra orterna med attraktiva strandpromenader och strandpromenader samt en karismatisk vakttorn från den tid då pirater seglade dessa hav, många sandstränder, soligt väder och en härlig småbåtshamn med massor av förtöjningsutrymme. Gamla stan har ett torg och en kyrka. Du hittar att det finns en apotek, bank, tre stormarknader och ett bra urval av restauranger som erbjuder tapas, spansk mat, skaldjur och lite internationell mat. Golfare kommer att upptäcka att det finns en hel del kända och populära golfbanor i området, inklusive Las Ramblas, Villamartin, Campoamor, Campoverde och Lo Romero.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 394.945 GBP
  • Ryska rubeln: 394.945 RUB
  • Schweiziska franc: 434.513 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.152.269 CNY
  • Dollar: 449.450 USD
  • Svenska kronor: 4.858.605 SEK
  • Den norska kronan: 4.626.142 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder