Väl bevarad lägenhet i Aguas Nuevas Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Aguas Nuevas

HH-EB-MAY-7900 67m2 3 1 gemenskap
Sovrum: 3
Badrum: 1
Byggd: 67m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Väster
Balkong: 20 m2
Avstånd till strand: 10
Våning : GROUND
Förråd
Öppen Planlösning
Möblerat
Gemensam Pool
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Grönområden
Terrass
Trädgård
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Hansson och Hertzell är mycket stolta över att marknadsföra denna exceptionella västläge på bottenvåningen i det välkända området Aguas Nuevas, Torrevieja.

Aguas Nuevas är känt för att vara ett av de bästa bostadsområdena i Torrevieja. Det finns två köpcentra inom gångavstånd, köpcentret Aguas Nuevas ligger bokstavligen två minuter från boendet och stormarknaden Mercadona ligger 5 minuters promenad bort. Det enastående Torrevieja Sports Center som inkluderar en utomhuspool, tennisbanor, fotbollsplaner etc. Det ligger också två minuter från denna lägenhet. Det finns också en busshållplats utanför bostaden med regelbundna baser till centrum och till stranden. och naturligtvis kan du gå till La Mata-stranden på cirka 10 minuter

Fastigheten ligger i ett bostadsområde som erbjuder välskötta samhällsområden med vackra grönområden och spektakulära gemensamma pooler. Ta en titt på bilderna för att se själv

Denna charmiga lägenhet ligger på bottenvåningen i byggnaden, den säljs redo att njuta av (plus några personliga tillhörigheter). Den har två dubbelrum, ett extra sovrum som kan användas som rum eller kontor, öppet kök med ett charmigt vardagsrum och även en vacker terrass med tillgång till en fantastisk solig trädgård.

Det är den perfekta fastigheten för alla som vill vara i ett av de bästa områdena i Torrevieja med alla bekvämligheter inom gångavstånd och ett bostadsområde som ger allt du behöver för en fantastisk semester i Costa Blanca.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 91.579 GBP
  • Ryska rubeln: 91.579 RUB
  • Schweiziska franc: 110.992 CHF
  • Kinesiska yuan: 762.671 CNY
  • Dollar: 114.199 USD
  • Svenska kronor: 1.132.757 SEK
  • Den norska kronan: 1.107.978 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty